Mettikin rakastui mummopipoon – tämä on saatava - Tyyli - Ilta-Sanomat

Mettikin rakastui mummopipoon – tämä on saatava

Metti Forssell listaa joka kuukausi lempijuttunsa juuri nyt. Joulukuun suosikkeihin kuuluu kolme lämmintä asiaa.

18.12.2017 13:28

Mausteiset kahvit

En ole erityisesti makeiden makukahvien ystävä, mutta tähän aikaan vuodesta tykkään nauttia normaalia enemmän juurikin näitä herkkukahveja. Ehkä niiden kautta saa lisättyä sitä paljon odotettua joulufiilistä.

Omia suosikkejani ovat muun muassa vaniljalla, kardemummalla ja piparkakulla maustetut kahvit. Loskassa tarpominen on astetta mukavampaa lämmin piparkakkulatte kädessä!

Paksut pipot

Todella trendikäs ja uskomattoman lämmin? Tämän talven must have -asuste on paksu villapipo. Pipo lämmittää ihanasti kylmässä viimassa ja antaa samalla asuun kivaa ilmettä. Pipo on myös huonojen hiuspäivien uskollinen pelastaja!

Trendikkäitä paksuja villapipoja löytyy niin ketjuliikkeistä kuin myös useilta suomalaisilta merkeiltä, kuten Samuijilta tai KN Collectionalita. Beanie-tyylisiä pipoja on suhteellisen helppo tehdä myös itse, eli kaikki kutojat nyt puikot käsiin! Tässä esimerkiksi aivan loistava lahjaidea antaa lähimmäisilleen.

Joulun tunnelma

Kun katsoo ikkunasta ulos ei maisema ole jouluinen nimeksikään. Silti joulukuussa on se ihmeellisen ihana joulufiilis, jonka voi astia vahvasti ympärillään missä tahansa liikkuukin. Iloisia ihmisiä, joulukuusia ja tunnelmallisia jouluvaloja joka puolella! Ah miten ihanaa!

Tuoreimmat

Luitko jo nämä?