Huippubloggaaja Sara Vanninen, 27, kertoo palkkioistaan: ”Liikkuu jopa useammissa tonneissa”

Yksi Suomen tunnetuimmista bloggaajista, Sara Vanninen, vieraili Radio Aallon Iltapäivässä. Kuuntele videoilta, mitä tyylibloggaaja paljastaa työstään.

29.11.2017 15:49

Sara Vanninen kirjoittaa suosittua Tickle Your Fancy -blogia. Bloggaaminen on hänen päätyönsä, jonka lisäksi hän tekee pr-töitä.

Vanninen kertoo Radio Aallon Iltapäivän Jenni Alexandrovan haastattelussa, millainen on hänen tavallinen työpäivänsä ja mistä asioista se koostuu.

Katso koko video alta!

Vanninen on blogannut yhteensä jo yhdeksän vuotta. Tänä aikana erilaiset kaupalliset yhteistyöt ovat tulleet tutuiksi. Vanninen paljastaa, miten blogiyhteistyöt järjestyvät ja millaisissa summissa palkkiot liikkuvat. Noin 80–90 prosenttia yhteistöistä tulee ehdotuksina suoraan yrityksiltä, joihin Vanninen vastaa tarjouksella ja toteutusehdotuksella.

Palkkioita Vanninen ei paljasta suoraan, mutta puhuu tuhansista euroista – riippuen esimerkiksi brändistä, työn laajuudesta ja siitä, pitääkö ulkomaille matkustaa kuvauksiin tai edustaa yrityksen tilaisuudessa. Katso koko haastattelu jutun yllä olevalta videolta!

Vannisen Instagram-tiliä seuraa yli 40 tuhatta ihmistä.

Näet kuvat myös täällä.

Juttua muokattu 30.11. klo 10.44. Korjattu bloggaajan ikä.

Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan

Tuoreimmat

Luitko jo nämä?