Tässä ovat maailman suosituimmat farkut – eikä ihme, sillä ne saavat pepun näyttämään täydelliseltä - Tyyli - Ilta-Sanomat

Tässä ovat maailman suosituimmat farkut – eikä ihme, sillä ne saavat pepun näyttämään täydelliseltä

Koko maailma ei voi olla väärässä: nämä ovat hetken himoituimmat farkut.

Bella Hadid Leviksen farkuissa New Yorkissa.

29.11.2017 13:12

Muodin kansainvälinen hakualusta Lyst kertoo raportissaan vuoden 2017 suurimmat trendit ja vaatevillitykset. 80 miljoonaa shoppailijaa yli 120 maasta teki Lystissä tämän vuoden aikana yli 100 miljoonaa hakua. Lystin data käsittää viisi miljoonaa muotituotetta 12 000:lta suunnittelijalta ja muotiliikkeeltä.

Raportin mukaan kaikkein suosituimmat farkut koko maailmassa olivat Leviksen imartelevat, siniset Wedgiet.

Malli ei tule suurena yllätyksenä, sillä se mukailee vuoden suurinta farkkutrendiä, mom jeanseja eli korkeavyötäröisiä, suht suoralahkeisia ja joustamattomia vintage-henkisiä mutsifarkkuja.

Oma vaikutuksensa on varmasti myös tyylivaikuttaja Kylie Jennerillä, joka poseerasi farkuissa Instagram-tilillään jo viime vuonna – ja näytti juuri siltä, miltä moni haluaa farkuissa näyttää. Cosmopolitan kuvailee farkkuja ”lantiota halaaviksi” ja kertoo, että farkut on suunniteltu imartelemaan peppua ja kohottamaan ja erottelemaan pakarat ihanteellisesti.

Kylie farkkupeppuineen. Näet kuvan myös täällä.

Leviksen farkkupari oli Lystin mukaan maailmanlaajuisesti vuoden halutuin malli, mutta yleisestikin mom jeansien hakumäärä kasvoi peräti 109 prosenttia.

Myös suoralahkeisten farkkujen haut lisääntyivät 60 prosenttia, ja farkkuhaut sanalla hem eli lahje kasvoivat huimat 240 prosenttia. Farkkujen revityt, epäsymmetrisesti leikatut, koristellut ja palastellut lahkeet ovatkin olleet yksi vuoden 2017 näkyvimmistä denimtrendeistä.

Tuoreimmat

Luitko jo nämä?