Lidlin uusi ”vesirajamekko” pian kauppoihin – paljettiunelma peittää pepun juuri ja juuri - Tyyli - Ilta-Sanomat

Lidlin uusi ”vesirajamekko” pian kauppoihin – paljettiunelma peittää pepun juuri ja juuri

Paljettimekko olisi täydellinen juhla-asu pikkujouluihin – jos se olisi tullut myyntiin jo aiemmin. Monien kemut on jo juhlittu.

24.11.2017 13:42

Lidlin syyskuussa lanseeraama, Heidi Klumin suunnittelema vaatemallisto herätti innostusta suomalaisissa, ja nyt tulossa on jo seuraava kattaus.

Toisessa Heidi Klum -mallistossa nähdään taattuja talven juhlakauden materiaaleja, kuten paljetteja ja samettia, ja värimaailmassa vuorottelevat tummat sävyt ja vaaleampi kimallus. Toisin sanoen malliston vaatteet huutavat päästä pikkujouluihin.

Huomiota herättää erityisesti lyhyt, paljetein koristeltu ”vesirajamekko”. Heidi Klumin yllä säihkyvä mekko näyttää ylettyvän juuri ja juuri pyrstön alapuolelle.

Uusia mekkoja, toppeja ja housuja saa kuitenkin Lidlistä vasta maanantaina 4. joulukuuta, kun monen firman pikkujoulut on jo juhlittu.

– Pikkujoulukausi jatkuu pitkälle joulukuuhun, jonka jälkeen tulee vielä uuden vuoden juhlat. Ajattomina juhlavaatteina malliston vaatteet sopivat moneen eri tilaisuuteen, Lidlin markkinointipäällikkö Seppo Niemelä perustelee myöhäistä julkaisua.

Yleensä vaatekaupan ja muodin alalla ennakoidaan sesonkeja pitkällekin tulevaisuuteen, ja useimmat talven juhlakauden asut tulevat myyntiin jo aikaisin syksyllä.

Jos Lidlin juhlavaatteiden julkaisuaikataulu ei ole ihan huippumuodin tahdissa, niin eivät onneksi ole hinnatkaan. Niemelä kertoo, että tuotteiden hintahaitari on 8–25 euroa. Lisää kuvia vaatteista löydät Me Naisten jutusta.

Niemelän mukaan joulukuussa tulee myyntiin myös edellisen malliston vaatteita. Katso testivideomme niistä täällä! Prisman ja K-Citymarketin pikkujoulumekot tavallisten naisten pukemina pääset puolestaan kurkistamaan tässä videojutussa.

Lue myös:

Näin paljon rintaliivit vaikuttavat rintojen ulkonäköön – katso kuvat!

Mitäs kummaa – Lidlin alle 9 euron mekkoja revitään käsistä FB-kirppiksillä

Halpismeikkejä Lidlistä? Testasimme, ovatko ne hyviä

Pluskokoinen ja rimpula testasivat muotoilevat alusasut: Löytyikö vyötärö, kasvoivatko rinnat?

Tuoreimmat

Luitko jo nämä?