Nämä naiset osaavat todella pukea kurvinsa – tässä ovat uudet pluskokoiset tyyli-idolisi

Avaatko aamulla ensimmäisenä Instagramin saadaksesi inspiraatiota arkipukeutumiseen? Ota tästä muutama uusi seurattava kohteeksi.

Nicolette Mason ja Gabi Gregg ovat tunnettuja muotivaikuttajia.

Pukeutumisessa kannattaa aina korostaa parhaita puolia, ei peittää niitä. Siksi kannattaa rohkeasti kokeilla erilaisia kuoseja ja materiaaleja. Esimerkiksi läpikuultava tylli on tällä hetkellä todella trendikäs ja leikkisä materiaali.

Kannattaa lähteä etsimään inspiraatiota myös muilta. Esimerkiksi Who What Wear -sivusto tutustuttaa muutamaan pluskoon muotivaikuttajaan, jolla on oma tyyli täysin hallussa.

Poolokaulusneule, minihame ja mustat nilkkurit

Vaaleanpunainen poolokaulusneule ja musta kiiltäväpintainen minihame – tämän trendikkäämpää kausilookia saa etsiä! Yhdysvaltalainen suunnittelija ja muotivaikuttaja Nicolette Mason yhdistelee neuleen ja hameen mustiin korkeakorkoisiin nilkkureihin. Tyylin sinetöi sävysävyyn neuleen kanssa sointuva Guccin koruilla kirjailtu käsilaukku.

Tylli paljastaa ja peittää

Nicoletten tyyli on todella rento, mutta tyylikäs. Hän esimerkiksi käyttää pukeutumisessa paljon tylliä, mikä on hyvin anteeksi antava materiaali. Tyllillä voi samaan aikaan sekä paljastaa että peittää. Tylli tekee yleisilmeestä kevyemmän, vaikka kriittiset paikat on peitetty.

Älä ujostele kenkien kanssa

Musta liivimekko onkin yhtäkkiä kaikkea muuta kuin tylsä, kun tyyliin yhdistää kirkkaanpunaiset nilkkurit. Asusteiden kanssa kannattaakin leikitellä. Kuten yllä oleva tyllimekko, myös tämä läpikuultava paita sekä peittää että paljastaa. Muotivaikuttaja Kellie Brownin motto onkin saada kirppisvaatteet näyttämään arvokkailta.

Paitamekko ja pitkät saappaat

Tämä paitamekko näyttää todella mukavalta päällä – ja äärimmäisen tyylikkäältä! Juuri sellainen ilme, että aamulla olisi valinnut ensimmäiset vaatteet, jotka kaapista löytyy. Huolitellun tyylistä tekevät asusteet. Kokonaisuuden viimeistelevät nyt todella trendikkäät mustat saappaat.

Minihame, kukkapaita ja mokkatakki

Yhdysvaltalaisen muotivaikuttaja Gabi Greggin tyyli on malliesimerkki siitä, kuinka kerroksellisuus tekee kokonaisuudesta mielenkiintoisen. Gabi on yhdistänyt kiiltäväpintaisen minihameen värikkään kukkamekon kanssa. Joku hillitympi ei ehkä uskaltaisi valita näitä kahta vaatetta keskenään, mutta kuten huomaamme, lopputulos on mitä parhain! Pssst. Huomaatko verkkosukkakengät?

T-paita ja farkut

Valkoinen printtipaita ja farkut. Tarvitseeko edes mainita, että tämä on aina trendikäs yhdistelmä? Malli Nadia Aboulhosn ja Gabi sen tietävät.

Kietaisumekko

Kietaisumekon leikkaus imartelee vartaloa todella upeasti. Klassinen v-aukko on erityisesti isorintaisille erittäin hyvä valinta. Leikkaus tuo myös vyötäröä esille, kuten Alison Tengin valokuvista näkee.

Haalariasu

Haalaria joko vihaa tai rakastaa. Toimituksessa olemme päätyneet rakastamaan tätä Rochelle Johnsonin tyyliä yli kaiken. Korkeakorkoiset kengät leveälahkeisen haalariasun kanssa tuovat lisää pituutta olemukseen.

Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan

Tuoreimmat

Luitko jo nämä?