Farkut, joita ei kannata ostaa koskaan – poista myös kaapistasi - Tyyli - Ilta-Sanomat

Farkut, joita ei kannata ostaa koskaan – poista myös kaapistasi

Jos toivot farkuilta imartelevaa vaikutusta, tietyt yksityiskohdat kannattaa ottaa huomioon.

Taskut ovat olennainen osa hyvien farkkujen anatomiaa.

10.11.2017 6:57

Kirjoitimme aiemmin tällä viikolla farkkujen takataskujen merkityksestä. Parhaimmillaan hyvät farkut ja etenkin oikeanlaiset takataskut nimittäin imartelevat, mutta yhtä helposti niillä saa pakaroille aikaan kauheuksia.

Pienet ja isot, suorat ja kallistetut, simppelit ja koristeelliset taskut luovat kaikki oman vaikutelmansa takamuksen ulkomuotoon. Lisäksi taskujen oikealla sijainnilla on suuri merkitys. Lue kaikki farkkujen takataskuvinkit täältä.

Farkkuneuvoja antaneet sivustot Denimology ja Joy of Clothes muistuttavat hyvien taskukikkojen lisäksi yhdestä farkkutyylistä, joka ei imartele ketään ja joka kannattaa siksi jättää kaupan hyllylle. Takataskuttomat farkut ovat molempien sivustojen mukaan big no-no, virhe, jota kannattaa välttää viimeiseen asti. Imartelevien farkkujen etsimiseen kun kuuluu myös sen tietäminen, mikä ei ainakaan pue.

Täysin taskuttomat farkkuleggingsit olivat vuosikymmen sitten kuumaa kamaa, mutta niiden takamus piilotettiinkin pitkän paidanhelman alle. Nyrkkisääntö farkkuostoksilla kuuluukin, että jos peppu näkyy, pitää farkuissa näkyä myös taskut.

Suuremmat takataskut pienentävät peppua, pienet taskut saavat pakarat näyttämään puolestaan suuremmilta.

Tarpeeksi korkealle asetellut taskut kohottavat koko peppua.

Pelkät takataskut voivat muuttaa epäonnistuneet farkut imarteleviksi ja toisinpäin.

Oikeita taskujakaan ei välttämättä tarvita – pelkät taskujen paikkoja imitoivat denimin värierotkin riittävät.

Tuoreimmat

Luitko jo nämä?