Oikeasti helppo halloween-meikki – 5 tuotetta, joilla onnistut

Pelottava meikki ei välttämättä vaadi pitkää aikaa ja suurta tuotearsenaalia.

Tekoveri on helppo tapa tehdä näyttävä halloween-look.

31.10.2017 6:43

Youtubesta löytyy ohjevideo kutakuinkin joka ikiseen meikkilookiin, jota kukaan on koskaan keksinyt tavoitella. Täysin toinen tarina on, kuinka toteutettavia nämä tutoriaalit ovat. Moni näyttävä halloween-meikki vaatii useamman tunnin aikaa, harjaantuneet sekä vakaat kädet ja pienen matkalaukullisen meikkejä.

Inspiroiviksi tarkoitettujen videoiden ja Instagram-kuvien katselu saattaa aiheuttaa enemmän syviä turhautumisen huokauksia kuin hienoja halloween-meikkejä.

Halloween-peli ei kuitenkaan ole pelattu, vaikka aikaa, varoja ja taitoja halloween-meikin luomiseen olisi vähänlaisesti. Kokosimme halloween-meikkivinkit, joita jokainen voi kokeilla.

1. Tekoverta suupieleen

Tekoveri ei välttämättä kuulu joka naisen meikkilaukkuun vakiovarusteena, mutta sen melkein pitäisi kuulua. Pieni tekoveripullo nimittäin pelastaa halloweenin takuuvarmasti, eikä sen käyttöön vaadita kummempia taitoja. Tiputa tekoverta pullosta esimerkiksi niin, että se näyttää valuvan silmistä, suusta tai hiusrajasta.

Tämä look ei enempää kaipaa. Katso kuva myös täällä.

2. Eyelineriä poskiin

Mustalla rajaustussilla tai -värillä syntyvät esimerkiksi hämähäkinverkot, hurjat rajaukset, pelottavan halloween-nuken leuka ja poskien kohdalta kiinni ommellun näköinen suu.

Eyelinerilla saa piirrettyä esimerkiksi halkeamia. Katso kuva myös täällä.

3. Luomiväriä koko kasvoille

Mustanpuhuvalla, harmaalla tai sinertävällä luomivärillä luot helposti karmaisevan zombinaaman. Jos kaapista vielä löytyy liian vaaleaa meikki- tai peitevoidetta, look on kasassa: alle kalpea pohja ja päälle varjostuksia tai läikkiä tummalla luomivärillä. Eikä sen häivytyksen kanssa ole niin justiinsa, zombit eivät ole turhantarkkoja. Muista värittää ainakin silmänaluset.

Kalmanvalkea naama ja harmaat varjostukset luovat kuolleen lookin. Katso kuva myös täällä.

4. Punaa silmien ympärille

Huulipuna juhlistaa edellä mainituilla työkaluilla luodut lookit, mutta on huulipunasta itsessäänkin moneksi. Punaa voi hieroa ja häivyttää esimerkiksi silmien ympärille verenhimoista vampyyrilookia varten.

Punertavat silmät syntyvät helposti myös huulipunalla. Näet kuvan myös täällä.

5. Mustaa kasvomaalia nenänpäähän

Nestemäinen luomiväri tai hätätilassa rajaustussikin soveltuu tähän tehtävään. Yksinkertainen pääkallonaama ei vaadi kuin mustat läikät silmien ja nenänpään kohdalle ja mustia pystyviivoja huulien päälle.

Pääkallo ei vaadi maskeeraajan taitoja. Katso kuva myös täällä.

Katso alta myös helpon halloween-meikin tutoriaali. Tämän saat luotua tavallisen meikkipussin tuotteilla!

Lue lisää:

Testasimme: trendikäs halloween-lyhty syntyy ananaksesta

X Factor -kisaajat halloween-bileissä: Saara Aalto kauhumorsiamena

Näin tehtiin Heidi Klumin uskomaton halloween-muodonmuutos – hurja urakka!

Tuoreimmat

Luitko jo nämä?