Tässä ovat uudet esikuvasi: Koon 36 ja 44 ystävykset ovat seuraavat Sports Illustrated -uikkarimallit

Mallibestikset Georgia Gibbs ja Kate Wasley tähdittävät tulevaa Sports Illustrated -uimapukunumeroa.

Kate ja Georgia ovat australialaisia malleja ja parhaita kavereita.

23.10.2017 16:06

Yhdysvaltalaisen urheilun viikkolehden Sports Illustratedin vuosittain helmikuussa ilmestyvä uimapukunumero on maailmanlaajuisesti tunnettu käsite ja yksi odotetuimmista ja uutisoiduimmista julkaisuista vuodesta toiseen. Viime viikolla lehti julkisti Instagram-tilillään kaksi tulevan numeron uimapukumallia: bestikset Georgia Gibbsin ja Kate Wasleyn.

Australialaisystävykset ja mallin töitä tekevät Georgia, 21, ja Kate, 22, tunnetaan valtavan suosion saavuttaneesta Instagram-tilistään ja Any Body -sivustostaan, joilla naiset julistavat sanomaa siitä, että kaikki vartalot ovat yhtä upeita, ja ettei kauneudella ole rajoja.

Jos kuvat eivät näy, voit katsoa ne täällä.

Gibbs ja Wasley kertovat sivustollaan olevansa kokoa 36 ja 44. Ystävykset nousivat otsikoihin viime keväänä, kun Gibbsiä syytettiin kuvankäsittelystä ja Wasleyn muokkaamisesta todellisuutta lihavamman näköiseksi.

Naiset päättivät suhtautua kuvan herättämään negatiiviseen huomioon positiivisesti ja auttaa muita naisia. Kaksikko haluaa näyttää tuolloin perustamallaan Instagram-tilillä, ettei naisille ole ”standardikokoa”, johon kaikkien pitäisi mahtua.

– Minä näen tässä ainoastaan kaksi ihmistä, en ”laihaa” naista ja ”kurvikasta” naista. Lopettakaa kaikki toistenne vertailu ja hyväksykää jokainen ihminen sellaisena kuin he ovat, Gibbs näpäytti tuolloin.

Jos kuvat eivät näy, voit katsoa ne täällä.

Sports Illustrated Swimsuit jakoi viime viikolla omalla Instagram-tilillään tunnelmia Aruballa järjestetyistä kuvauksista.

Jos kuvat tai videot eivät näy, voit katsoa ne täällä.

”Nipistäkää minua”, Georgia kirjoittaa Instagram-tilillään. ”Mikä kokemus! Me teimme sen”, kirjoittaa puolestaan Kate omalla tilillään.

any.body_co-Instagram-tilillä on jo 229 tuhatta seuraajaa. Näet kuvat myös täällä.

Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan

Tuoreimmat

Luitko jo nämä?