Kate Hudsonin tyyli muuttui hiustenleikkuun myötä välittömästi – katso vaikka! - Tyyli - Ilta-Sanomat

Kate Hudsonin tyyli muuttui hiustenleikkuun myötä välittömästi – katso vaikka!

12 asukuvaa todistavat, kuinka paljon hiukset vaikuttavat tyyliin.

Näyttelijä Kate Hudson leikkautti hiuksensa kesällä lähes siiliksi ja on viihtynyt lookissa siitä lähtien.­

23.10.2017 13:21

Näyttelijä Kate Hudson, 38, on aina ollut upea ilmestys, mutta kesäisen hiusmuutoksen jälkeen tähden tyyli on entistäkin ihanampi. Hudson kohahdutti heinäkuussa leikkauttamalla hiuksensa yhtäkkiä aivan lyhyiksi ja siirtymällä vuosien mittaisen blondivaiheen jälkeen ruskeaan tukkaan.

Vielä toukokuussa suosikkinäyttelijä kuvattiin tavaramerkissään, vaaleissa, pitkissä kiharoissa.­

Viime kuukaudet Kate on rokannut superlyhyttä hiustyyliä.­

Uuteen hiustyyliin ei voi olla rakastumatta. Vaikka perinteiset vaaleat suortuvat ovat aina kauniit, on lyhyessä tukassa rutkasti enemmän asennetta – Hudson näyttää suorastaan hehkuvan nauttiessaan räväkästä hiusmallistaan.

Kate Hudson ei ole ensimmäinen eikä varmasti viimeinen julkkisnainen, joka on pätkäissyt hiuksensa siilimittaan viime kuukausien aikana. Muun muassa laulaja Katy Perry, malli Cara Delevingne ja näyttelijä Kristen Stewart ovat valinneet rohkean buzz cutin. Viimeisimpänä hiusräväyttäjänä nähtiin suomalainen Sara Forsberg, joka ajeli hiuksensa Youtube-videollaan.

Sara Forsberg eli artisti Saara. Voit katsoa kuvan myös täällä.

Hiustyyli vaikuttaa muuhunkin kuin kampauksiin ja kasvoihin. Uusi malli tekee usein koko tyylistä kertaheitolla eri näköisen. Kate Hudsonin viimeisimmät lookit ovat tyylimuutoksesta malliesimerkki: tavallisetkin asukokonaisuudet saavat heti lisää potkua, kun hiustyyli on rohkea.

Katso vaikka.

Tuoreimmat

Luitko jo nämä?