Herttuatar Catherinen korkkarikikalla jaksat kävellä koroilla vaikka koko päivän - Tyyli - Ilta-Sanomat

Herttuatar Catherinen korkkarikikalla jaksat kävellä koroilla vaikka koko päivän

Catherine tunnetaan upeasta tyylistään, johon kuuluvat lähes aina korot. Siksi suhtaudumme tämän naisen korkkarineuvoihin niiden ansaitsemalla vakavuudella.

11.10.2017 13:19

Cambridgen herttuatar Catherine edustaa lähes aina korkeakorkoisissa avokkaissa ja seesteinen hymy kasvoilla. Emme varmasti ole ainoat, jotka ihmettelevät alituiseen, kuinka Catherine tekee sen – jokainen, joka on kävellyt korkokengissä puolikkaankin päivän tietää, että jalat joutuvat avokkaissa koville.

Catherinella on kuitenkin kikkansa. Marie Claire kertoo herttuattaren lähipiirin paljastuksesta Vanity Fairille jo vuonna 2015: Catherine vannoo tiettyjen avokaspohjallisten nimeen.

Kolmatta lastaan odottava Catherine on kärsinyt vaikeasta raskauspahoinvoinnista ja pysytellyt poissa edustustilaisuuksista koko syyskuun. Eilen tiistaina hän edusti ensi kertaa raskausuutisen jälkeen Buckinghamin palatsissa järjestetyssä mielenterveystapahtumassa – tietysti koroissa.

Catherine käyttää lehden tietojen mukaan Alice Bow’n nahkaisia pohjallisia, jotka tehdään Briteissä italialaisesta nahasta. Kenkäsuunnittelija Rachel Bowditchin valmistamia pohjallisia kehutaan huippuhyviksi, ja jos Catherine pysyy niillä pystyssä vaativissakin olosuhteissa, kehut on helppo uskoa.

Kokeile näitä

Korkokenkien käyttämisestä tulee pehmustavien pohjallisten avulla astetta miellyttävämpää. Kokeile esimerkiksi näitä pohjallisia – ja muista myös toinen uskomattoman hyvä vinkkimme, varpaiden teippaaminen yhteen.

Insoles for High Heels, noin 17 €, Alice Bow.

Pedagin ohut ja pehmeä Lady Gel -geelipohjallinen on suunniteltu korkokenkiin ja sandaletteihin. Kapea muoto sopii myös avokärkisiin korkkareihin. 8,95 €, Zalando.

Huomaamaton Super Cushions -geelipohjallinen on kuin pehmeä tyyny päkiän ja kannan alla. Pohjallinen ehkäisee jalkojen kuumotusta ja liukumista kengässä ja sopii erityisesti korkokenkiin ja avokkaisiin. 10,95 €, Feetlet.

Marks & Spencerin pohjalliset tekevät kengistä pehmeät ja mukavat täyttämättä kenkää liikaa. Pohjalliset on suunniteltu pehmustamaan kaikki jalan tärkeimmät painekohdat. Noin 5,60 €, marksandspencer.com.

Scholl GelActiv Extreme Heels -geelipohjalliset antavat pehmeän, mukavan tuen korkeisiin korkokenkiin ja pysyvät hyvin paikoillaan. Geelityyny helpottaa päkiöihin kohdistuvaa painetta. 18,80 € / 2 kpl, mm. apteekeista.

Tuoreimmat

Luitko jo nämä?