Huijaa paksumpi tukka – 4 tyyliä, jotka tuovat hentoihin hiuksiin volyymia - Tyyli - Ilta-Sanomat

Huijaa paksumpi tukka – 4 tyyliä, jotka tuovat hentoihin hiuksiin volyymia

Jos hiukset ovat ohuet tai hennot, kannattaa ottaa sopivat hiusmallit ja muotoilutavat avuksi.

10.10.2017 18:20

Hennoista hiuksista saa taiottua muutamalla hiuskikalla tuuheamman näköiset. InStyle listaa helppoja tapoja tuoda hiuksiin volyymia, ja me poimimme niistä parhaat. Ota mallia julkkistyyleistä.

Pehmeät laineet

Pehmeät kiharamaiset laineet ovat helppo tapa luoda hiuksiin paksuutta. Suihkuta kampauksen pohjaksi rakennetuotetta tai suolasuihketta ja letitä hiukset yöksi muutamalle letille tai muotoile loivat kiharat kiharruspuikolla.

Chrissy Teigen.­

Tylppä latva

Paras leikkaus hennoille hiuksille on tylppä. Hiusammattilaiset kehottavat pitämään ohuiden tai hentojen hiusten latvat tasaisena, sillä kerrostettu ja rikottu latva näyttää usein ohuemmalta kuin onkaan. Esimerkiksi tasainen polkka näyttää hiustyypissä hyvältä.

Nina Dobrev.­

Lätytetty lettikampaus

Letti ei välttämättä tunnu näyttävän ohuissa hiuksissa miltään, mutta tuuheamman letin feikkaamiseen auttaa näppärä kikka. Lätytys eli letin levittäminen rennoksi ja paksummaksi saa koko tukan näyttämään muhkeammalta. Lisää letin pohjalle rakennetuotetta tai erityisesti letitystä varten suunniteltua suihketta ja katso lätytysohjeet täältä.

Elizabeth Olsen.­

Epätasainen jakaus

Kaikkein helpoin tapa saada hiuksiin tuuheutta on heittää hiukset huolettomasti epätasaiselle, siksakmaiselle jakaukselle. Piikkisuora jakaus tuo helposti esiin hiusten hentouden.

Jennifer Aniston.­

+ Ota avuksi tuuheuttava taikatuote

Esimerkiksi kiharoihin ja lettiin lisäboostia tuovat rakennetuotteet, jotka tekevät hiuksen pinnasta karheamman ja saavat näin hiukset näyttämään helposti tuuheammilta. Katso videolta, kuinka rakennetuotteet muuttavat tavalliset kiharat hiuspilveksi. Arviomme eri rakennetuotteista voit lukea täällä.

Tuoreimmat

Luitko jo nämä?