Tiesitkö? Yksi kynsilakkasävy saa kädet näyttämään heti nuoremmilta – ja toinen vanhentaa automaattisesti - Tyyli - Ilta-Sanomat

Tiesitkö? Yksi kynsilakkasävy saa kädet näyttämään heti nuoremmilta – ja toinen vanhentaa automaattisesti

Käsien helppo nuorennuskikka onnistuu kynsilakalla parissa minuutissa, kunhan valitset oikean värin.

10.10.2017 15:08

Kädet ovat yksi ensimmäisistä kehon kohdista, jotka alkavat näyttää ikääntymisen merkkejä. Sen lisäksi, että käsien ihoa tulisi hoitaa säännöllisesti, voi käsien ulkomuotoa myös huijata hieman nuoremmaksi.

InStyle neuvoo nuorekkaisiin käsiin helpon kikan, jonka jokainen voi toteuttaa parissa minuutissa kotona. Yksi kynsilakkasävy nimittäin taikoo kädet välittömästi siloisemman näköisiksi. Perinteinen punainen lakkaus vie huomion ihon pienistä värimuutoksista, juonteista ja muista ikääntymisen merkeistä itseensä ja vetää katseen kauniiseen manikyyriin.

Punaisen sävyssä vain pitää olla tarkkana. Kun lämpimät, jopa oranssiin taittavat punaiset tuovat ihoon lämpöä ja nuorekkuutta, kylmät, pinkkiin tai violettiin taittavat punaiset tekevät käsistä entistä ikääntyneemmän näköiset. Pinkit ja violetit kynsilakkasävyt korostavat vanhemmiten pintaan pyrkiviä verisuonia ja ihon läikikkyyttä ja tekevät kalpeasta ihosta entistä kelmeämmän.

Lämmin punainen ja jopa oranssihtava lakka on InStylen mukaan myös universaalisti imarteleva väri, sillä sen eri sävyt sopivat kauniisti mille tahansa ihonvärille.

Kokeile näitä

Sally Hansen sävy Tagine Supreme, 9,90 €. Lumene sävy Omenan tuoksua, 7,20 €. YSL sävy Jungle Orange, 28,50 €. Mavala sävy Toronto, 5,20 €. Essie sävy Russian Roulette, 15,90 €. IsaDora sävy Coral Crush, 9,90 €.

Tuoreimmat

Luitko jo nämä?