Näitä kauneustoimittajan suosikkituotteita sinäkin haluat kokeilla! - Tyyli - Ilta-Sanomat

Näitä kauneustoimittajan suosikkituotteita sinäkin haluat kokeilla!

MyStylen kauneustoimittaja valitsee joka kuukausi ihanimmat uutuudet ja vakuuttavimmat kosmetiikkatuotteet.

6.10.2017 15:22

Vettä janoiselle iholle: Vichy Minéral 89 Booster vahvistava tiiviste, 23,50 €

Vichyn juuri lanseerattu uutuus on päivittäiseen käyttöön tarkoitettu vesimäinen tiiviste, joka vahvistaa ihoa ulkoisia haittatekijöitä vastaan ja tekee siitä elinvoimaisemman näköisen. Superkevyt ja raikas vesigeeli tuntuu iholla ihanan viileältä mutta kosteuttaa odotuksia paremmin.

Minimalistinen koostumus sisältää vain 11 ainesosaa, on täysin hajusteeton ja soveltuu kaikille ihotyypeille herkästä normaaliin ja kuivasta rasvoittuvaan ihoon. Tätä tekee mieli levittää iholle aamuin illoin!

Parhaat putsarit koskaan: Lierac Double Cleanser -puhdistussarja, 26–27 € / kpl

Lempimerkki Lierac lanseerasi syksyksi aivan uudenlaiset puhdistustuotteet, joihin rakastuin ensilevityksellä.

Ajatuksena on aasialaisen kaksoispuhdistusmenetelmän kopioiminen yhteen tuotteeseen: jokaisessa sarjan putsarissa on aktiivikoostumus, joka poistaa ensin meikin ja ihon pinnalla olevat epäpuhtaudet ja toisessa vaiheessa hien, talin ja kuolleet ihosolut.

Menetelmä perustuu kauneushoitoloiden käyttämään ionipuhdistukseen eli positiivisesti ja negatiivisesti varautuneeseen mikromagneettiin, joka vetää puoleensa epäpuhtaudet ihon eri kerroksista.

Double Cleanser -putsareita on saatavana ihotyypistä riippuen emulsiona, balsamina ja vaahtoavana voiteena. Hoitorituaalin täydentää geeli, joka viimeistelee puhdistuksen kasvoveden tapaan. Vahva suositus!

Voidetta pörröisille latvoille: Goldwell Kerasilk Accentuating Finish Crème, 34 €

Saattaa kuulostaa oudolta, mutta hiusten voiteleminen on lempipuuhaani. Kuivat, kärsineet ja haaroittuvat latvat muuttuvat pehmeiksi, ravitun näköisiksi ja kiiltäviksi heti, kun ne käsittelee hiuksille suunnitelluilla voiteilla.

Hiusvoiteet eivät ole vain paksuja ja karheita hiuksia varten. Esimerkiksi Kerasilk Style -linjan silkkiproteiinia sisältävä viimeistelyvoide sopii ohuemmillekin hiustyypeille. Purkista kaavittava ja sormin levitettävä voide jättää hiuksiin kevyen ja kiiltävän viimeistelyn ja silottaa yksittäisiä irtohiuksia. Talven luottotuote!

Hiuslaiskimuksille tai lämpölaitteita vältteleville: Redken No Blow Dry Just Right Cream, 26 €

Toinen uusi hiussuosikkini tulee sekin voidemaisessa muodossa. Tuubi auttaa nimensä mukaisesti hiuksia kuivumaan luonnollisesti ilman föönausta.

No Blow Dry -tuotteiden takana on Air-Tex-teknologia, jonka polymeerit kuivattavat hiukset itsestään nopeammin, antavat hiuksille liikkuvuutta ja hallittavuutta ja korostavat hiuksen luonnollista rakennetta. Jo yksi testikerta vakuutti: hiukset kuivuvat paljon kauniimmiksi kuin ilman ainetta.

Lopputulos on kevyt ja helposti hallittava.

Sarjan tuubeja löytyy sekä hennoille että keskipaksuille hiuksille, ja vaikka nimi sanookin muuta, kyllä, niitä voi käyttää myös föönin kanssa ilmavan kampauksen pohjana.

Hyvä mieli huulivoiteesta: Oh Yeahh! -huulivoide, 12,90 €

Metallipintaiset huulirasvapuikot villitsivät toimituksen tässä kuussa. Uutuusvoiteet lupaavat nimittäin parantaa elimistön mielihyvähormoni serotoniinin tuotantoa ja piristää näin mieltä.

Happiness Boosting Complex -yhdistelmä sisältää afrikkalaista griffonia simplicifolia -kasvia, jonka siemenet sisältävät serotoniinin esiastetta tryptofaania. Tutkimuksen mukaan huulivoide kohottaa serotoniinin tasoa elimistössä kaksinkertaisesti puolen tunnin sisällä.

Totta tai ei, ainakin lumevaikutus on taattu. Kukapa ei kaipaisi syksyn harmaudessa mielialaa kohottavaa huulivoidepuikkoa?

Unohda munameikkisienet: bareMinerals Luxe Performance -meikkivoidesivellin, noin 40 €

Tiesitkö, että moni ammattimeikkaaja käyttää supersuosittujen munameikkisienten sijaan pörröistä meikkivoidesivellintä tai jopa paksua puuterihuiskua? Meikkivoide levittyy puuterisiveltimäisellä välineellä hyvin ohueksi ja luonnollisen näköiseksi pinnaksi, joten ei ole ihme, että kuultavan ja hehkuvan meikkipohjan aikana sivellin on meikkaajien suosikki.

Itse rakastuin meikkitilaisuudessa ensin Urban Decayn unelmanpehmeään meikkivoidesiveltimeen, mutta päivittäiseen käyttöön jäi myös testiin saatu bareMineralsin versio. Synteettinen sivellin levittää meikkivoiteen iholle kauniisti häivyttäen ja yltää myös tarkkuutta vaativiin paikkoihin, kuten nenänpieliin ja silmien alle. Ammattilaiskikka on kokeilemisen arvoinen.

Tuoreimmat

Luitko jo nämä?