Heitä ihailemme nyt: Yli viisikymppiset naiset, jotka näyttävät uskomattoman tyylikkäiltä! - Tyyli - Ilta-Sanomat

Heitä ihailemme nyt: Yli viisikymppiset naiset, jotka näyttävät uskomattoman tyylikkäiltä!

Muotimaailma pyörii usein nuorten mallien ja julkisuuden henkilöiden ympärillä, mutta muodikkuuden ja tyylikkyyden ei tarvitse kadota mihinkään iän myötä. Näistä pukeutujista inspiroidumme juuri nyt.

Instagram-tähti Sarah Jane Adams osallistui Bianca Spenderin näytökseen Mercedes-Benz-muotiviikoilla Australiassa.­

3.10.2017 15:07

Kaikkihan jo tietävät, että muoti ei katso ikää. Tyyli ei riipu numeroista, eikä kenenkään tarvitse pukeutua ikänsä mukaisesti, jos siltä ei tunnu.

Muotisivusto Who What Wear listaa yli viisikymppisiä naisia, joilla on ”naurettavan hyvä tyyli”. Olemme kirjoittaneet aiemmin myös taitavista pukeutujista Linda Rodinista ja Lyn Slaterista, jotka ovat niin ikään kypsiä ja loistavia pukeutujia.

Kokosimme tyylikkäät, yli viisikymppiset naiset inspiraatioksi syystyyliin.

Melanie Kobayashi, 53

Melanie on vancouverilainen bloggaaja, joka kirjoittaa Bag and a Beret -blogia. Hän luottaa klassisiin, kauniisiin ja hyvin istuviin vaatteisiin, mutta osaa hullutella myös trendivaatekappaleilla ja kirkkailla, ajankohtaisilla väreillä.

Voit katsoa kuvat myös täällä.

Linda Rodin, 68

Linda on entinen malli ja Rodin Olio Lusso -kosmetiikkabrändin perustaja. Hänen tavaramerkkinsä ovat suuret, näyttävät lasit ja mahtava asenne: Linda näyttää, että lähes seitsemänkymppinen voi pukeutua aivan saman muodin mukaan kuin parikymppisetkin.

Voit katsoa kuvat myös täällä.

Lyn Slater, 64

Lyn pitää Accidental Icon -muotiblogia. Myös Lyn uskaltaa kokeilla ajanmukaisia muotivillityksiä, kuten huppareita, statement-korviksia, hopeisia asusteita ja printtipaitoja. Toisaalta naisen vaatekaapista löytyy myös siistejä klassikoita.

Voit katsoa kuvat myös täällä.

Sarah Jane Adams, 62

Sarah on korusuunnittelija, malli ja Instagram-ikoni. Tämä tyylivaikuttaja ei pelkää rohkeita värejä, printtejä ja kuoseja. Kun oma olo tuntuu liian mustavalkoiselta, kannattaa kurkata Sarahin Insta-tilille.

Voit katsoa kuvat myös täällä.

Tuoreimmat

Luitko jo nämä?