4 syytä, miksi ”mummokalsareista” tuli syksyn kuumin alusvaatetrendi - Tyyli - Ilta-Sanomat

4 syytä, miksi ”mummokalsareista” tuli syksyn kuumin alusvaatetrendi

Miksi viettää elämäänsä naru peppuvaossa, kun on olemassa mukavampikin vaihtoehto.

Laulaja Tallia Storm pukeutui Diorin suuriin nudepöksyihin Rihannan meikkimerkin lanseerausjuhlaan.

29.9.2017 15:28

Alusvaatemarkkinoilla on mistä valita, mutta niinhän se vain on, että yksi malli kuitenkin päihittää pikkarikaupoilla kaikki muut. Käytännölliset alusvaatteet, tuttujen kesken mummoalkkarit.

Kerroimme aiemmin tällä viikolla, että monien mielestä ”epäseksikkäät” alusvaatteet ovat tällä hetkellä kaikkein suosituimpia. Käytännöllisiä mummopikkareita myyvät tuotemerkit menevät juuri nyt kuumille kiville.

Emme ihmettele – ovathan mummikset kerrassaan loistavat pöksyt.

Listasimme syyt, joiden takia mummikset ovat todennäköisesti kaikkien aikojen parhaat alushousut. Lue koko yhdeksän kohdan listaus Me Naisten artikkelista.

1. Mummopikkarit ovat todella mukavat

On toki ihmisiä, joiden mielestä stringit tuntuvat jalassa mukavilta. Väitämme, että suurin osa väestöstä on kuitenkin toista mieltä.

Kuten Me Naisten haastattelema, nimettömänä pysyttelevä jumbopikkareiden fani kiteyttää: ”Jotta mummoalkkarit tuntuisivat hyvältä, ei tarvitse totutella elämään naru persvaossa.”

2. Alapää tykkää

Asiantuntijat eivät suosittele stringien käyttöä naisille, joilla on taipumusta virtsatie- tai emätintulehduksiin. Heidän mielestään alapään terveydelle parhaaksi ovat puuvillaiset mummopikkarit.

Keinokuituiset ja hankaavat alkkarit voivat aiheuttaa alapäähän haavaumia, joihin bakteerit pesiytyvät. Pakaroiden väliin sujahtava kangaskaistale sen sijaan ei välttämättä pysy paikoillaan. Siksi emättimen alueelle voi siirtyä suolistobakteereja, jotka aiheuttavat tulehduksia.

3. Ne pysyvät täydellisesti siellä missä kuuluukin

Jos olet onnistunut metsästämään itsellesi täydellisen mallin, ne eivät todellakaan karkaa pakaroiden väliin tai ala rullautua reisiä pitkin.

4. Ne kestävät pesusta toiseen

Pitsiset pikkupikkarit alkavat reikiintyä helposti – joskus jopa ensimmäisessä pesussa, jos niiden kanssa ei ole tarkkana. Mummoalkkareille ei käy niin. Ne ovat pitkäikäisiä, ihan niin kuin niiden nimen inspiroineet esiäiditkin.

Lue myös:

Näin paljon rintaliivit vaikuttavat rintojen ulkonäköön – katso kuvat!

Muutos naisen alapäässä voi olla merkki syövästä – ”Kumppaneiden pitäisi huomauttaa”

Seksipikkarit ja 4 muuta alushousutyyppiä, joita et myönnä omistavasi

Mahtuu, ei mahdu – tältä näyttävät viidet erimerkkiset pillifarkut samassa koossa

Tuoreimmat

Luitko jo nämä?