Ota ripsivärikikka käyttöön: Näin levität ripsarin imartelevasti silmänmuotosi mukaan - Tyyli - Ilta-Sanomat

Ota ripsivärikikka käyttöön: Näin levität ripsarin imartelevasti silmänmuotosi mukaan

Oletko ajatellut, että silmänmuotosi antaa raamit myös parhaalle tavalle levittää ripsiväri?

Ylöspäin kaartuvia silmiä saa huoletta korostaa vielä lisää maskaralla.­

28.9.2017 16:00

Mahdollisimman tuuheat ja pitkät ripset, ja ripsiväriä niin runsaasti kuin sielu sietää, siinä paras ratkaisu silmämeikkiin. Ei välttämättä, sanovat meikkiekspertit. Meikkitaiteilijat Hannah Martin, James Molloy, Marcio Abraao, Sharon Dowsett ja Lisa Franklin kertovat Daily Mailille, mikä on paras tapa levittää ripsiväri erilaisille silmille, ja me kuuntelemme korva tarkkana.

Näin korostat juuri omia silmiäsi ripsivärillä.

Mantelinmalliset silmät

Klassiset mantelisilmät ovat soikeahkot, eivätkä kaarru silmän ulkonurkista ylös- eivätkä alaspäin. Mantelinmuotoiset silmät kestävät ripsien kuorruttamisen kauttaaltaan ripsivärillä. Ripsiä saa huoletta korostaa ripsivärinpohjustustuotteilla ja volyymia antavilla ripsiväreillä.

Kaikille muille silmätyypeille ammattilaisilla on omat, kauniisti korostavat kikkansa.

Ylöspäin kaartuvat silmät

Kissamaisten, ulkonurkista ylöspäin kaartuvien silmien muotoa voi korostaa entisestään. Levitä ripsiväri sisänurkasta ulkonurkkaa kohti, sudi eniten väriä ulommaisiin yläripsiin ja meikkaa myös alaripset. Alaripsissäkin eniten volyymia kannattaa laittaa silmän ulkonurkkiin, sillä ne tasapainottavat ylöspäin kaartuvan silmän ilmettä.

Alaspäin kaartuvat silmät

Helposti surullisilta tai apeilta näyttävien silmien ilmeen saa käännettyä ylöspäin taivuttamalla ripset kunnolla. Maskaraa kannattaa sutia eniten ulommaisiin yläripsiin. Levitä ripsiväri viistosti ulos- ja ylöspäin kohdistuvin liikkein. Alaspäin kaartuvissa silmissä alaripsien meikkaaminen kannattaa jättää minimiin.

Lähekkäin olevat silmät

Lähekkäin olevissa silmissä kannattaa keskittyä pidentävään ripsiväriin ja volyymin tuomiseen silmän ulkonurkkiin. Ulommaisten ripsien korostaminen antaa vaikutelman silmien suuremmasta välimatkasta.

Kaukana toisistaan olevat silmät

Kaukana toisistaan olevissa silmissä kannattaa tehdä juuri toisin päin ja korostaa ripsien keskikohtaa. Sudi eniten ripsiväriä keskimmäisiin ripsiin. Käytä mustaa maskaraa, sillä se tuo silmiä lähemmäs toisiaan.

Raskaat silmäluomet

Monelle ongelma ovat myös raskaat luomet, jotka laskeutuvat ripsien päälle. Tällöin ripset kannattaa taivuttaa huolella, valita volyymia antava ripsiväri, keskittyä keskimmäisiin ripsiin ja levittää väriä suoraan ripsen tyvestä kärkeä kohti. Näin saat ripset näkyville. Katso myös parhaat ripsivärit raskaille, rasvoittuville luomille!

Tuoreimmat

Luitko jo nämä?