Unohda vauvanpeppu – nyt tavoitellaan ”lasi-ihoa”

Kosteuttaan hehkuva iho on nyt haluttua tavaraa, mutta sen saavuttaminen vaatii säntillistä ihonhoitoa.

Aasialainen kauneudenhoito tunnetaan ympäri maailmaa. Kiinalaislähtöisen mallin Sijia Kangin iho Michael Korsin SS18-näytöksen takahuoneessa on upean lasimainen, mutta vielä paremmin trendin taitavat Etelä-Korean ihonhoitohifistelijät.

Jos on yhtään seurannut viime aikojen kauneustrendejä, ihonhoito on tällä hetkellä todella kovassa nosteessa. Eikä mikään pese ja pidä -tyyppinen hutilointi, vaan mieluummin monivaiheinen ja perusteellinen ihonhoitorutiini.

Edelläkävijöitä ovat tietenkin eteläkorealaiset, joiden kauneudenhoito-oivallukset ja -tuotteet ovat levinneet myös läntisiin maihin. Tällä hetkellä idän ihonhoitoaddiktit ihailevat niin sanottua ”lasi-ihoa”. Glass skin -termistä kirjoittaa Refinery29-sivusto, jonka haastatteleman Alicia Yoonin mukaan lasi-iho on yksi korealaisnaisten eniten tavoittelemista ominaisuuksista.

Persikkaisen vauvaihon päivitetty versio on myös merkki nuorekkuudesta, tällä kertaa vain vähän hehkuvampana. Iho on sileä, kirkas ja kosteutetun näköinen. Jopa hieman kiiltävä ja läpikuultavan oloinen, kuin ikkunalasi.

Kuvissa lasi-iho näyttää siltä kuin kasvoilla olisi reilu kerros vielä imeytymätöntä kosteusvoidetta. Ehkä myös vähän hikiseltä. Mutta ehdottomasti raikkaalta ja terveeltä.

”Kun näet meikittömän selfiesi Alluren nettisivuilla. Extreme-naamiointi, askel lähempänä lasi-ihoa”, kirjoittaa korealaisen kauneusbrändi Glowrecipen toimitusjohtaja Sarah Lee Insta-tilillään.

Voit katsoa kuvan myös täällä.

Lasi-ihoa ei kuitenkaan ole kovin helppo saavuttaa. Jotta ihohuokoset saisi katoamaan kokonaan, pitää sitoutua säntilliseen ihonhoitoon.

Eteläkorealaisten salaisuus on kerrostaminen. Ihonhoitorutiinissa saattaa olla jopa 11 eri vaihetta puhdistuksesta, kuorinnasta ja naamioista erilaisiin hoitovesiin, seerumeihin ja öljyihin.

Kaikenlainen hehku ja hohto on jo muutenkin muodissa, joten kukaan ei tietenkään estä huijaamasta hieman meikillä. Jätä raskas mattameikkivoide väliin ja levitä nestemäistä tai voidemaista hohdetuotetta suoraan kosteusvoiteen päälle.

Voit katsoa kuvat myös täällä ja täällä.

Lue myös:

Haaveiletko nuorekkaammasta ihosta? Kikat, joita ihotautilääkäritkin hehkuttavat

10 vinkkiä, joiden avulla voit päästä mustapäistä eroon lopullisesti

Meikkaa ihostasi hehkuva ilman korostuspuuteriövereitä – 4 parasta vinkkiä

Googlatuin ihonhoitotrendi juuri nyt: kasvonaamiot

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan

Tuoreimmat

Luitko jo nämä?