Miksi emme ennen tajunneet: Keittiöstä löytyy kätevä apuväline kiharoiden föönaamiseen - Tyyli - Ilta-Sanomat

Miksi emme ennen tajunneet: Keittiöstä löytyy kätevä apuväline kiharoiden föönaamiseen

Selkeät ja kauniit kiharat tarvitsevat lempeän föönauksen.

16.9.2017 11:06

Luonnonkiharoiden hiusten föönaaminen on ihan oma taiteenlajinsa. Jos niihin puhaltaa kuumaa ilmaa miten sattuu, lopputuloksena on sekainen pörrö.

Yleensä hommaan tarvitaankin apuvälineitä, esimerkiksi föönin päähän liitettävä diffuusori on kätevä työkalu, sillä se hajottaa voimakkaan ilmavirran laajemmalle alueelle. Lempeämpi kuivatus tekee kiharoista sileämmät ja selkeämmät.

Jos tällaista lisäosaa ei kuitenkaan omista tai on esimerkiksi kyläpaikan hiustenkuivaajan varassa, taloudesta todennäköisesti löytyy sille kätevä korvaaja – keittiön metallisiivilä.

Kuivatusniksi on ilmeisesti peräisin nerokkaalta, toistaiseksi tuntemattomalta Instagram-käyttäjältä, mutta se levisi laajemmin kauneusväen tietoisuuteen, kun supersuosittu Huda Kattan jakoi vinkin omalla tilillään.

Häntä ennen kikkaa oli ehtinyt kokeilla kauneusbloggaaja Gilan Sharfani.

Voit katsoa videon myös täällä.

Hiukset asetellaan siivilään ja niitä puhalletaan lämpimällä ilmalla osio kerrallaan, kunnes kuontalo on kuiva. Siivilä pitää hiukset mukavasti paikallaan, jolloin pörröisyyttäkään ei pitäisi syntyä. Ainakin videon perusteella lopputuloksesta tulee upea.

Lue myös:

10 testattua tapaa pidentää hiusten pesuväliä

Onko tämä maailman helpoin tapa kihartaa hiukset?

8 tapaa saada kauniit kiharat ilman lämpöä

Näin föönaat hiukset nopeammin – 7 parasta kikkaa

Tuoreimmat

Luitko jo nämä?