Suomalaisnaisten rakas hiussuosikki on viimein huippumuodikas - Tyyli - Ilta-Sanomat

Suomalaisnaisten rakas hiussuosikki on viimein huippumuodikas

Mansur Gavriel esitteli trendikkään hiuslookin New Yorkin muotiviikoilla.

Helppo hiustyyli on syksyn paras.

14.9.2017 15:41

Muistatteko kohtauksen Sinkkuelämää-sarjasta, jossa Carrie ja Berger väittelevät hiusdonitsista ja newyorkilaisnaisista? Carrien mukaan kukaan itseään arvostava nykiläinen ei koskaan suostuisi esiintymään julkisesti hiusdonitsissa – muhkea hiuslenkki kuului vain kylpyhuoneeseen.

Bergerin kirjoittamassa kirjassa newyorkilainen päähenkilö puolestaan kulki donitsissaan, ja Bergerille oli kova pala, kun selvisi, etteivät kaupunkilaiset tosiaan käytä noloa hiusasustetta.

No, nyt donitsia näkee New Yorkissakin. Hiusdonitsi on tehnyt pikkuhiljaa suuren paluun näytöslavoille, ja sen käyttäminen on kaikkea muuta kuin noloa ja tyylitöntä.

Suosittu muotimerkki, laukuistaan tunnettu Mansur Gavriel esitteli New Yorkin muotiviikoilla ensimmäisen vaatemallistonsa ja kävelytti mallit lavalle suomalaisnaistenkin suosikkikampauksessa: donitsilla kuorrutetussa, löysässä niskaponnarissa. Tänä syksynä ja ensi keväänä peruskampaus on yksi tyylikkäimmistä ja trendikkäimmistä valinnoista, ja hiukset voi kiinnittää huoletta sillä kylppärinhyllyltä löytyvällä scrunchiella.

Donitsi sitoo hiukset trendikkäästi löysälle ponnarille. Voit katsoa kuvan myös täällä.

Stylisti Kate Young hehkuttaa näytöksen donitsivalikoimaa Insta-tilillään. Voit katsoa kuvan myös täällä.

Scrunchie alert, donitsihälytys, julistaa Bumble and bumble -salonki. Voit katsoa kuvan myös täällä.

Tuoreimmat

Luitko jo nämä?