Céline Dionista tuli yksi vuoden 2017 tärkeimmistä muoti-ikoneista – näin se tapahtui - Tyyli - Ilta-Sanomat

Céline Dionista tuli yksi vuoden 2017 tärkeimmistä muoti-ikoneista – näin se tapahtui

Céline Dion tunnetaan upeasta lauluäänestään ja voimakkaista balladeistaan, mutta viimeisen vuoden sisään hän on noussut otsikoihin pukeutumisellaan.

8.9.2017 7:08

Moni muistaa laulaja Céline Dionin ennen kaikkea My Heart Will Go On -kappaleen soimisesta 90-luvun lopulla Titanic-leffassa ja diskojen viimeisenä hitaana. 2010-luvulla kanadalaislaulaja on keskittynyt omaan show’hunsa Las Vegasissa.

Tänä vuonna tähdestä on yllättäen kuoriutunut yksi muotimaailman edelläkävijöistä. 49-vuotiaan kanadalaislaulajan voisi kuvitella suosivan tyyliä, joka olisi yhtä klassisen eteerinen kuin hänen musiikkinsa. Kaikkea muuta!

Tähti on yllättänyt käyttämällä avantgardistisia vaatteita. Vuosi sitten hänet nähtiin pukeutuneena Demna Gvasalian suunnittelemaan Balenciagan neonkeltaiseen mekkoon ensimmäisten joukossa. Tämän jälkeen hänet bongattiin käyttämässä supercoolin Vetementsin loppuunmyytyä Titanic-hupparia (niin paljon metatasoja... miksipä ei?)

Diorin näytökseen hän saapui Diorin sinapinvärisessä mekossa ja kultareunuksisissa aurinkolaseissa. Näyöksessä Céline asetettiin istumaan eturiviin Anna Wintourin viereen. Céline kantaa muotiluomuksia aina yhtä iloisen näköisenä, ja hän onkin onnistunut hurmaamaan muotimaailman nopeasti. Nyt kaikki tarkkailevat kuumeisesti hänen jokaista asuvalintaansa.

– Rakastan muotinäytöksiä. Nautin jännityksestä, hermostuneisuudesta ja odotuksentäyteisestä tunteesta, Céline kertoi The Hollywood Reporterille keväällä ennen Diorin näytöstä.

Célinen uudelleenlöytyneessä tyylissä on siis kyse tähden rakkaudesta huippumuotiin. Kiittäminen on kuitenkin lisäksi stylisti Law Roachia, joka kutsuu itseään ”tyyliarkkitehdiksi”.

– Céline on mahtava. Hän ei pelkää mitään, Law on sanonut Vanity Fair -lehdelle.

Muun muassa The Guardian ja Vogue ovat julistaneet Célinen vuoden 2017 tärkeimmäksi muoti-ikoniksi. Myös Drake on kertonut fanittavansa Célineä niin paljon, että harkitsee tämän kuvan tatuoimista ihoonsa.

Céline on inspiroiva esimerkki siitä, ettei naisen tarvitse todellakaan muuttua iän myötä huomaamattomammaksi. Ikä pikemminkin vapauttaa: vaikka olisi ollut nuorempana epävarma, viimeistään vanhempana ei kannata enää välittää muiden mielipiteistä.

Céline kantaa kreisejäkin asukokonaisuuksia tyylikkäästi. Hänen kaltaisensa naiset murtavat ikuista nuoruutta yhä pakkomielteisesti ihannoivan muotimaailman stereotypioita. Fanitamme!

 

Lue lisää:

Näistä julkkisten suunnittelemista vaate- ja asustemallistoista puhutaan nyt – neljä kiinnostavinta

Näitä kahdeksaa asiaa et tiennyt Gossip Girlistä – sarjan tekijät kertoivat ainutlaatuisia yksityiskohtia Vanity Fairin haastattelussa

Olisiko Rose voinut pelastaa Jackin? 11 faktaa, joita et tiennyt Titanic-leffasta

Luetuimmat

Tuoreimmat Me Naiset