Hiuksissa näkyy tänä syksynä neljä muodikasta leikkausta – minkä valitset? - Tyyli - Ilta-Sanomat

Hiuksissa näkyy tänä syksynä neljä muodikasta leikkausta – minkä valitset?

Muutama hiustyyli on tällä hetkellä ylitse muiden. Ota mallia julkkisnaisilta.

Malli Hailey Baldwinin look toukokuisilta Cannesin elokuvajuhlilta on edelleen yksi syksyn trendikkäimmistä hiustyyleistä.­

6.9.2017 18:00

InStyle listaa trendikkäimmät leikkaukset ja hiustyylit tulevalle kaudelle. Neljästä tyylistä löytyy jokaiselle jotakin.

Tekstuuri-pixie

Jos lomakohteen valinnassa tärkeintä on sijainti, sijainti ja sijainti, trendikkäimmässä hiustyylissä avainsana on pituus, pituus ja pituus. Tai oikeastaan sen puuttuminen – jos vain rohkeus riittää, trendikkäintä juuri nyt olisi leikata lähes kaikki pois.

Ota mallia esimerkiksi Zoë Kravitzilta tai näiltä muilta lyhyen tukan leikanneilta julkkisnaisilta. Lyhyeksi kynityn mallin laittaminen on tänä syksynä myös helppoa: haro hiusvahaisia sormia läpi hiuksien, nypi ja pörrötä.

Pörrötetty polkka

Olkapäitä vain juuri ja juuri hipova polkkatukka jatkaa voittokulkuaan läpi syksyn. Variaatioita polkasta on monia, mutta rento, laittamaton look toimii aina.

Huolimaton sivujakaus, olkapäiden ylle yltävä pituus ja kuivashampoolla tai hiuspuuterilla puristellut, sopivan sotkuiset ja mattaiset latvat à la Hailey Baldwin ovat avain kadehdittuun syystukkaan.

Tästä lookista kiitämme kiireisinä aamuina.

Voimapolkka

Kun haluat hiuksiisi asennetta, leikkauta power bob eli voimapolkka. Olkapäille laskeutuva ja graafisesti leikattu polkkatukka täydentyy vahvalla otsatukalla. Bella Hadidin tyyli hipoo täydellisyyttä.

Sama ajatus toimii myös kiharassa hiuksessa, jolloin kasvoja reunustaa lähes pallomainen kiharapilvi. Luonnonkihara hius saa olla hieman pidempi ja malli aavistuksen pehmeämpi, kuten Zendayalla.

Suora, sileä ja pitkä

Kim Kardashian on ihastunut alaselkään ulottuvaan, silkkisen sileänä kiiltävään piikkisuoraan tukkaan – ja niin olemme mekin. Suoristetut hiukset keskijakauksella ovat tänä syksynä muodikas ja freesi look, jonka voit yhdistää niin skarppiin työtyyliin kuin näyttävään ilta-asuunkin.

Tuoreimmat

Luitko jo nämä?