Tesla-miljardööri Elon Muskin äiti saattaa olla upein näkemäsi nainen – tehnyt mallintöitä jo 50 vuotta - Tyyli - Ilta-Sanomat

Tesla-miljardööri Elon Muskin äiti saattaa olla upein näkemäsi nainen – tehnyt mallintöitä jo 50 vuotta

Maye Musk on uusin tyylimuusamme.

Päätimme juuri, että tältä mekin haluamme näyttää 69-vuotiaina.

18.8.2017 15:07

Tesla-pomona, avaruusyhtiö SpaceX:n toimitusjohtajana, PayPal-maksupalvelun perustajana, Yhdysvaltain presidentti Donald Trumpin kesäkuussa eronneena neuvonantajana ja näyttelijä Amber Heardin hetkellisenä miljardöörimiesystävänä tunnettu Elon Musk on tuttu nimi jo monelle. Mies on ollut erinäisistä syistä otsikoissa vuosia, ja nyt Musk nostettiin jälleen esiin – tällä kertaa hieman yllättäen äitinsä takia.

The Huffington Post kertoo Maye Muskista, Elonin 69-vuotiaasta äidistä, joka on yksinkertaisesti upea ilmestys. Maye on tehnyt mallintöitä 15-vuotiaasta lähtien, nyt jo yli 50 vuotta. Hän esiintyy edelleen muotimaailman tapahtumissa ja muotikuvissa kauniisti harmaantuneissa hiuksissaan ja tyylikkäissä asukokonaisuuksissaan.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täällä.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täällä.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täällä.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täällä.

Vaikka naisen Instagram-kuvat lyövät ällikällä, ne eivät ole ainut asia, mikä Maye Muskista kannattaa tietää. The Huffington Post kertoo, että vaikuttavan muotiuran lisäksi Maye on tuplamaisteri. Hän on sekä ravitsemusterapeutti että elintarviketieteiden maisteri. Ja tosiaan – kahden uransa rinnalla Mayella on kolme kuuluisaa lasta, Elonin lisäksi ravintoloitsija Kimbal ja elokuvantekijä Tosca.

Maye ja Elon Musk.

1965. My first cosmetics ad. 50 years later, still busy. Work keeps you young. #model #dietitian pic.twitter.com/fDo2tJUHMF— Maye Musk (@mayemusk) 3. huhtikuuta 2015

”Vuosi 1965. Ensimmäinen kosmetiikkamainokseni. 50 vuotta myöhemmin edelleen kiireisenä. Työ pitää nuorena”, Maye kirjoittaa Twitterissä. Jos twiitti ei näy, voit katsoa sen täällä.

Muiden meriittiensä lisäksi ihailemme Mayen rohkeaa tyyliä. Tässä jälleen uusi tyylimuusa, jonka lookista voi ottaa oppia.

Hopeinen peilipinta on syksyn näyttävin materiaali esimerkiksi kengissä ja takeissa.

Poltettu keltainen ja leopardikuosi ovat kauden trendejä.

Maye Musk, Derek Blasberg ja Karlie Kloss CFDA Fashion Awards -gaalassa kesäkuussa.

Maye malli Coco Rochan kanssa.

Maye Pariisin muotiviikoilla. Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täällä.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täällä.

Tuoreimmat

Luitko jo nämä?