Jaa syystyylisi – parhaat palkitaan! - Tyyli - Ilta-Sanomat

Jaa syystyylisi – parhaat palkitaan!

Gloria Fashion Show tulee taas. Nyt voit voittaa liput vuoden odotetuimpaan muotitapahtumaan!

Viime vuonna muodista saatiin nauttia tunnin mittaisessa show’ssa.

18.8.2017 12:00 | Päivitetty 24.8.2017 9:55

Miltä kuulostaa muotispektaakkeli syksyisenä lauantaina viimeisimpien trendien, runsaan catwalkin, hyvän musiikin, kauniiden vaatteiden ja kauden parhaiden meikki- ja hiustyylien seurassa?

Hyvältäkö? Jep, niin meistäkin.

MyStyle saa jakaa vuosittaiseen Gloria Fashion Show’hun lippuja, ja haluamme tietysti tarjota ne lukijoillemme! Jaamme viisi kappaletta kahden pääsylipun paketteja lauantaina 2.9.2017 klo 15 Helsingin Kaapelitehtaalla järjestettävään näytökseen.

Gloria Fashion Show’ssa nähdään tänä vuonna malleina muun muassa Saimi Hoyer ja Suomen Huippumalli haussa -ohjelmasta tutut Vilja Tuohisto-Kokko ja Jerry Koivisto. Musiikkiesityksiä tarjoilevat muun muassa Anna Puu ja Manna. Kaiken kruunaa tietysti syksyn paras muoti.

Osallistu kilpailuun jakamalla kuva omasta ihanasta tyylistäsi Instagramissa hashtagilla #mystylefi. Kuvassa voi olla mitä tahansa: vaatekaappisi upein asukokonaisuus, lempiasusteesi, luottovaatteesi tai vaikka kuva kenkäkokoelmastasi. Mitä tahansa, mikä inspiroi sinua juuri nyt! Kannattaa myös käydä tykkäämässä MyStylen Insta-tilistä täällä!

Osallistumisaikaa on sunnuntaihin 27.8. asti. Valitsemme osallistuneiden joukosta viisi parasta tyylikuvaa maanantaina 28.8. ja postitamme liput voittajille. Ilmoitamme voitosta henkilökohtaisesti. Yhden palkinnon arvo on 65 euroa.

(Eikä huolta: Jos sinulla ei ole käytössäsi Instagramia, voit lähettää tyylikuvasi myös sähköpostilla osoitteeseen vivi.norokorpi@is.fi. Osallistut kilpailuun yhtä lailla.)

Nappaa siis kuva, jaa se Instagramissa, muista lisätä kuvaan hashtag #mystylefi ja aseta tilisi julkiseksi – tai lähetä kuva yllä olevaan osoitteeseen. Näin osallistut kilpailuun. Huomioi, että saatamme julkaista kilpailuun osallistuneita kuvia MyStylessa osoitteessa www.is.fi/mystyle.

Onnea kisaan!

Ilta-Sanomat MyStyle ja Gloria ovat osa samaa Sanoma-konsernia.

Tuoreimmat

Luitko jo nämä?