Hauska ilmiö näkyi Flow Festivalin pukeutumisessa – ota käyttöön seuraavissa juhlissa

Helsingin Suvilahdessa viikonloppuna vietetyn Flow Festivalin pukeutuminen oli värikästä. Erityisesti silmiin pisti hauska ryhmäilmiö.

Koko kaveriporukan asujen tuli tänä vuonna sointua yhteen.

14.8.2017 11:07

Jo neljättätoista kertaa järjestetty Flow Festival keräsi jälleen viikonloppuna tyylikkäitä festarikävijöitä Helsingin Suvilahteen. Festari on tunnettu tyylikkäistä, trendikkäistä, persoonallisista ja kokeilevista pukeutujista, ja tänäkin vuonna festareilla nähtiin toinen toistaan näyttävämpiä asuja.

Hauskat asuvalintojen joukosta esiin nousseet ilmiöt olivat twinning eli kaverin kanssa samaan asuun tai vaatekappaleeseen pukeutuminen ja koko ystäväporukan asujen mätsääminen keskenään. Tämän idean kopioimme seuraaville festareille tai muille kaveriporukan juhlille!

Helsinkiläiset Antti Nyman ja Ida Silvennoinen valitsivat ylleen Marimekkoa. Festarilaukkuina toimivat tietysti perinteiset Marimekko-kassit.

Pelkkää punaista! Mikko Vainio, Oona Oikkonen ja Andre Pozusis kertoivat tyylin olevan juuri festarityyli. Andren päällä suunnittelija Julia Männistön vaatebrändin Manniston vaatteet.

Kaisa Kangasmäki, Meri-Tuulia Kinnula, Johanna Santtila ja pukujen suunnittelija Karoliina Nevalainen. Karoliina Nevalainen suunnitteli ystäviensä asut festarikesää varten. Hän luotsaa MIMMI SIIRAPPI -vaatemerkkiä.

Lisäksi festarit olivat täynnä yksinäänkin näyttäviä asuja. Värikäs haalari tai auringossa kimalteleva mekko näkyivät värikkään festarikansankin keskellä kauas.

Sointu Peren haalari ja samaa kuosia oleva hiuspanta ovat täydellinen Flow-look.

Johanna Saar säihkyi alueella.

Monen asun juju oli pienessä asusteessa. Erottuvat lasit nostavat koko asun helposti uudelle tasolle ja viimeistelevät festarilookin.

Taiteilijanimellä Munalissu esiintyvä Liisa Vääriskoski pukeutui räväkkään punaiseen ja persoonallisiin laseihin.

Keltaiset linssit ovat olleet tämän kesän hitti.

Iina Vaaranen luotti trendikkäisiin pilottikehyksiin.

Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan

Tuoreimmat

Luitko jo nämä?