20 todistetta siitä, että muodin historian kamalin kuosi on taas huipputrendikäs - Tyyli - Ilta-Sanomat

20 todistetta siitä, että muodin historian kamalin kuosi on taas huipputrendikäs

Kyllä, totta se on: leopardikuosi on taas täällä.

13.8.2017 16:37

Leopardikuvio saattaa olla historian kiistellyin ja ristiriitaisin kuosi. Kun siitä pahimmillaan tulee mieleen liian tiukkoihin vaatteisiin puristautunut pubiruusu, parhaimmillaan kuosi voi näyttää huipputyylikkäältä.

Leopardikuosi on mielipiteitä jakavasta maineestaan huolimatta ikuinen klassikko. Se nousee aika ajoin pinnalle: välillä siihen pukeudutaan lähestulkoon päästä varpaisiin, ja buumin laannuttua kuosiin ei koske vuosiin kukaan.

Viime vuodet leopardikuvio on pysytellyt poissa ketjuliikkeiden valikoimista – ja hyvä niin. Kuosilla on helppo mennä vikaan, sillä leopardiin verhoutuneena näyttää helposti halvalta, jos asu lipuu hitustakaan seksikkyyden puolelle. Viimeksi leopardiin pukeuduttiin raivolla vajaa kymmenen vuotta sitten, eivätkä muistot ole kauniita.

Siksi järkytys oli suuri, kun ketjuliike Bik Bokin uutuuslistalla tuli vastaan kireä pantterihame. Voiko olla, että uusi villitys alkaa jälleen syksyllä 2017?

Keräsimme kuvatodisteita leopardin uudesta ajasta. Kyllä – kuosi on niin katutyylivaikuttajien kuin vaatekauppojen tarjonnankin mukaan taas huipputrendikäs.

+ 5 todistetta kaupan hyllyltä

Näillä luot tyylin. Leopardiprintti on parhaimmillaan, kun vaatekappaleen yhdistää muuten rentoon ja arkiseen asuun katumuotitaitureiden tapaan.

Takki 41,99 €, H&M. Paita 14,99 € ja hame 29,99 €, Bik Bok. Toppi 29,73 €, Missguided / Asos. Nilkkurit 76 €, Topshop.

Tuoreimmat

Luitko jo nämä?