130 vuotta vanha takki on edelleen hitti – nyt se puetaan näin - Tyyli - Ilta-Sanomat

130 vuotta vanha takki on edelleen hitti – nyt se puetaan näin

Farkkutakki on kauden paras valinta.

12.8.2017 18:44

Kerroimme äskettäin kesäkauden suurimmasta trendistä, denimistä, ja siitä, kuinka se näkyy jälleen vahvasti esimerkiksi farkkutakeissa. Denim-rotsi on ehdoton klassikkotakki vuodesta toiseen.

Rento mutta aina tyylikäs takki muotoutuu monenlaisiin asuihin hillityistä lookeista räväköihin ja näyttäviin asukokonaisuuksiin. Klassisin malli on simppeli, hieman väljä ja farkunsininen takki metallisine nappeineen.

Kuten muun muassa Glamour kertoo, farkkutakki on jo noin 130 vuotta vanha keksintö. Sen suunnitteli 1800-luvun lopulla Levi’s-farkkumerkin perustaja Levi Strauss.

Pitkästä historiastaan huolimatta farkkutakki on jälleen kerran se trendikkäin takkivalinta – tällä hetkellä jokaisen kaapista tulisi löytyä luottofarkkutakki. Yhdistele se esimerkiksi näin.

Mokkaleggingsit + musta body + avokkaat = 36,40 €

Farkkutakin voi yhdistää persoonalliseen ja trendikkääseen asuun yhdessä tekomokkaleggingsien, mustan pitsibodyn sekä metallinhohtoisten avokkaiden kanssa.

Musta haalari + tennarit + hattu = 59,95 €

Hienostuneen tyylikäs mutta leikkisä asukokonaisuus rakentuu mustan pliseerihaalarin ympärille. Röyhelötennarit, musta lipallinen hattu sekä farkkutakki tuovat simppeliin haalariin persoonaa.

Valkoinen paitamekko + verkkosukat + vihreät tennarit = 41,93 €

Raikas ja kesäinen look syntyy farkkutakista ja valkoisesta puuvillamekosta, joihin asennetta tuovat pitkät verkkosukat sekä neonvihreät tennarit. Rentoa ja nuorekasta!

Kuvat: valmistajat

Viola valitsee joka viikko yhden klassikkovaatteen ja kokoaa sen ympärille kolme erilaista asua noin 50 eurolla.

Artikkeliin liittyviä aiheita

Tuoreimmat

Luitko jo nämä?