Kuluvan vuoden uskaliaimmat ja onnistuneimmat hiusmuutokset – katso 10 kuvaparia - Tyyli - Ilta-Sanomat

Kuluvan vuoden uskaliaimmat ja onnistuneimmat hiusmuutokset – katso 10 kuvaparia

Julkkisnaisten hiustyylit ovat kokeneet kovia mutta hyviä aikoja kuluneena vuonna. Kokosimme ihanimmat ja rohkeimmat hiusmuutokset yhteen.

Muun muassa Sarah Jessica Parker, Olivia Culpo ja Karlie Kloss ovat päivittäneet hiustyyliään radikaalisti tänä vuonna.­

10.8.2017 15:46

Sarah Jessica Parker

Näyttelijä Sarah Jessica Parker, 52, pätkäisi pitkät, raidoitetut hiuksensa pitkästä aikaa vaaleaksi polkaksi.

Salma Hayek

Näyttelijä Salma Hayek, 50, hyppäsi pastellitrendiin ja näyttäytyi tummien suortuvien sijaan vaaleanpunaisessa hattarapilvessä.

Olivia Culpo

Näyttelijä Olivia Culpon, 25, paksut ruskeat kutrit kokivat tyylipäivityksen nykytrendiin, kun niistä leikattiin puolet pois.

Keke Palmer

Näyttelijä Keke Palmer, 23, on yksi rohkeista julkkisnaisista, jotka ovat ajaneet hiuksensa tänä vuonna siiliksi.

Katy Perry

Laulaja Katy Perry, 32, on tunnettu koko uransa ajan joko täysin mustista tai shokkivärjätyistä hiuksista. Tänä vuonna tähti blondasi tukkansa ja leikkasi sen lopulta aivan lyhyeksi.

Karlie Kloss

Platinablondi on myös malli Karlie Klossin, 25, valinta. Pituus pysyi mutta väri muuttui luonnollisesta vaaleasta lähes valkoiseen.

Cara Delevingne

Ei hiusmuutosvuotta ilman Caran kohutukkaa. Malli ja näyttelijä Cara Delevingne, 24, oli yksi ensimmäisistä tänä vuonna tukkansa tyngäksi ajaneista. Aiemmin Delevingne tunnettiin ekstratuuheista kulmistaan, nyt tavaramerkkinä on myös blondattu siili.

Bella Hadid

Malli Bella Hadid, 20, luopui myös perustukastaan ja leikkautti trendikkään mutsilookin.

Sarah Hyland

Näyttelijä Sarah Hyland, 26, teki muutoksen toisin päin ja lisäsi hiusten pituutta. Lisäksi hän esitteli syksyn trendivärin ruskeille hiuksille värjäyttämällä tukan cinnamon chocolateksi.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täällä.

Vanessa Hudgens

Näyttelijä Vanessa Hudgens, 28, esitteli äskettäin Instagram-tilillään todella freesin otsatukkatyylin. Ennustamme tästä pientä hittiä!

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täällä.

Kuvat: AOP ja Splash News

Tuoreimmat

Luitko jo nämä?