Tämän sinäkin muistat: Ikoninen ysärilaukku on taas jokaisen julkkiksen kainalossa - Tyyli - Ilta-Sanomat

Tämän sinäkin muistat: Ikoninen ysärilaukku on taas jokaisen julkkiksen kainalossa

Pradan nylonlaukku tekee yllättävän paluun.

9.8.2017 19:53

1990-luvun lopulla ja 2000-luvun alussa julkkisten käsivarsilla ja olilla keikkui trendiveskan erilaisia versioita. Huippumuotimerkki Pradan nylon-kankainen laukku kuului himoituimpien luksuslaukkujen joukkoon, ja vaikkei itsellä sellaista olisi ollutkaan, lähes jokainen muistaa muotivillityksen.

Nyt, kesällä 2017, ikoninen laukku on tehnyt vahvan paluun. Muotisivusto Who What Wear kertoo, että nylon-laukkujen haku on kasvanut kuvapalvelu Pinterestissä 285 prosenttia kuuden viime kuukauden aikana, ja huippumallit ja muotivaikuttajat kantavat nylon-kasseja taas kainalossaan.

Adwoa Aboah.

Mallit Adwoa Aboah ja Kendall Jenner sekä somevaikuttajasiskokset Kim ja Kourtney Kardashian ovat laukkutyylin edelläkävijöitä. Prada esitteli uusia nylonluomuksiaan kevään muotiviikoilla tulevan syys-talvimalliston näytöksessä, ja kovimmat muotivaikuttajat nappasivat vinkistä oitis kiinni.

Vanhojen nylonlaukkujen myynti on vilkastunut netissä, ja syksyn myötä uudet designer-laukut näkyvät varmasti katumuotikuvissa. Onnekkaimpia ovat ne, joiden kaapin perältä laukku löytyy vielä parinkymmenen vuoden tauon jälkeen.

Adwoa Aboah.

Kendall Jenner.

Kourtney Kardashian.

Kim Kardashian.

Kim Kardashian.

Tuoreimmat

Luitko jo nämä?