Nytkö jo? Matala vyötärö palaa – muotilehti esittää todisteet

Tästä se alamäki alkaa: catwalkeilla on nähty matalavyötäröisiä housuja.

Tekeekö matala vyötärö paluun puolentoista vuosikymmenen jälkeen?

9.8.2017 7:04

Kylmiä väreitä. Ei liikutuksesta, vaan inhosta.

Vaikka Shakiran Whenever, wherever -musiikkivideon julkaisusta on jo 16 vuotta, tuntuu aivan liian aikaiselta sille, että oikein matala housujenvyötärö tulisi takaisin muotiin.

Shakira vuonna 2001.

Matalista housuista vilkkuvat stringit ja peppuvaot ovat liian tuoreessa muistissa. Aika monella suomalaisella 2000-luvun alun nuorella lienee vieläkin paleltumat jenkkakahvoissa muistona ajoista, jolloin matalat housut ja lyhyet paidat (sekä lyhyet takit, tässä ilmastossa!) olivat hyvä yhdistelmä.

Mutta minkäs muodille voi. Marie Claire uutisoi äskettäin, että matalavyötäröiset housut ovat täällä taas. Todisteeksi lehti esittää kuvia muun muassa Rodarten ja Proenza Schoulerin catwalkeilta. Todistusaineistoon kuuluu myös kuva malli ja it-tyttö Bella Hadidista, joka on bongattu matalien verkkareiden sekä kyljet paljastavan bodyn yhdistelmässä.

Bella Hadid.

Proenza Schouler.

Rodarte.

Kauhua, kauhua

Marie Clairessakin uutiseen suhtaudutaan kauhunsekaisin tuntein.

”Eikö sinunkaan keskivartalosi ole nähnyt aurinkoa kuin korkeintaan uimarannalla sitten niiden päivien, kun Simple Life tuli telkkarista? Mitä me oikein TEEMME?” toimittaja Chelsea Peng kirjoittaa.

Siltä varalta, että joku onnekas on unohtanut, mitä Simple Life tarkoittaa: Simple Life -sarjassa seurapiiriblondit Paris Hilton ja Nicole Richie yrittivät suoriutua elämästä ilman rikkauksia ja glamouria.

Nicole ja Paris vuonna 2005.

Heippa mummofarkut!

Siinä missä 2000-luvun alun nuoret kierivät nyt tuskanhiessä, osa 1990-luvun nuorista huokaisee helpotuksesta: vihdoin niistä nuoruudesta tutuista, epäimartelevista mummofarkuista päästään!

Ovelimmat ovat jättäneet välistä koko korkeavyötäröisen trendin ja käyttäneet kohtalaisen matalia farkkuja kaikki nämä vuodet, ja voivat nyt kutsua itseään muodin edelläkävijöiksi.

Lue myös:

Yksi vaatekappale on ollut muodissa jo yli 10 vuotta – miten se on mahdollista?

Mahtuu, ei mahdu – tältä näyttävät viidet erimerkkiset pillifarkut samassa koossa

Tämän hetken hehkutetuimmat housut: kohottavat peppufarkut!

Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan

Tuoreimmat

Luitko jo nämä?