Pukeudu kuin Jon Snow: Game of Thronesin suosikkihahmon turkisviitta on Ikeasta - Tyyli - Ilta-Sanomat

Pukeudu kuin Jon Snow: Game of Thronesin suosikkihahmon turkisviitta on Ikeasta

Tämän jälkeen et enää näe sarjan karvaviittoja samalla tavalla.

Jon Snow on yksi GoT:n suosikkihahmoista. Roolia esittää näyttelijä Kit Harington.

8.8.2017 11:11

Vaikka MyStyle keskittyykin yleensä viimeisimpiin trendeihin, parhaisiin meikkikikkoihin ja vallitseviin muoti-ilmiöihin, välillä on sijaa myös erikoisemmille muotiuutisille. Sellaiseen törmäsimme tänään, kun esimerkiksi Glamour ja Buzzfeed kirjoittivat kohahduttavasta asustepaljastuksesta.

Parhaillaan seitsemättä tuotantokautta jatkuva suosikkisarja Game of Thrones tunnetaan muun muassa upeista hahmoistaan, taidokkaista erikoistehosteistaan ja roolihahmojen näyttävistä puvuista ja hiustyyleistä. Nyt saimme selville pienen palasen asujen taustasta: ensimmäisten viiden kauden puvustaja Michele Clapton paljasti, että Jon Snow’n ja muiden Yövartion jäsenten karvaviitat on hankittu Ikeasta.

Kyllä, Ikeasta, tarkemmin sanottuna tavaratalon matto-osastolta. Koska mekin täällä MyStylessa olemme GoT:n, Jon Snow’n ja roolin esittäjän Kit Haringtonin suuria faneja, tämän tason asustetieto nousi lohikäärmeennahkaan iskeytyvän nuolen nopeudella viikon kovimpiin muotiuutisiin.

Buzzfeedin mukaan Clapton kertoi viittojen alkuperästä jo viime vuonna luennollaan The Getty Museumissa Los Angelesissa. Karvamatot eivät päätyneet roolihahmojen ylle suoraan kaupan hyllyltä, vaan niitä piti tietysti leikellä, ajella, värjätä, vahata, sotkea, jäädyttää ja turmella, jotta ne sopivat sarjan henkeen.

Jon Snow kaudella 3.

Buzzfeed arvelee viittojen olevan Ludde-lampaantaljoja. Omakseen sellaisen voi ostaa 39,95 eurolla.

Vinkki on täydellinen halloween-juhlien ja muiden talven naamiaisten asuun. Karvamatto kainaloon ja hieman tuunausta Claptonin ohjeiden mukaan, ja aito Jon Snow -viitta on valmis.

Näistä tyyleistä voit ottaa mallia.

Tuoreimmat

Luitko jo nämä?