12 kuvaa kertovat: Näin käytät leggingsejä, kun et ole enää ihan 21 - Tyyli - Ilta-Sanomat

12 kuvaa kertovat: Näin käytät leggingsejä, kun et ole enää ihan 21

Usko tai älä, parjattuja leggingsejä on sittenkin mahdollista käyttää housuina.

15.6.2017 16:17

Leggingseistä on puhuttu moneen sävyyn viime vuosien aikana. Toisaalta ne ovat mukavimmat ja käytännöllisimmät housut koskaan, toisaalta valokuvat ovat todistaneet monesti, ettei niitä pitäisi käyttää housuina ollenkaan.

Toisin sanottuna leggingsit voivat olla väärin puettuna kamala vaatekappale mutta oikein yhdistettynä erittäin toimivat pöksyt.

Kukaan ei oleta (tai halua nähdä), että tavallinen tallaaja vetää leggarit korviin ja yhdistää ne minitoppiin kuin Gigi Hadid, mutta leggingsit voi pukea muutenkin kuin parikymppisen huippumallin tapaan.

Keräsimme 12 esimerkkiä aikuisista naisista, jotka käyttävät leggingsejä ja treenipöksyjä osana arkipukeutumistaan tyylikkäästi.

Ota mallia, etkä mene leggareillakaan vikaan. (Ja muista 5 asiaa, joita leggingseihin ei saa yhdistää koskaan.)

Tyyliguru Olivia Palermo, 31, lähtee hoitamaan asioita usein leggingseissä. Huomion varastavat lenkkarit ja ylisuuri tuulitakki ovat täydelliset kaverit leggingseille.

Palermo ulkoiluttaa usein myös koiraansa leggingseissä. Pidempi, löysä paita tasapainottaa tiukkoja housuja, lenkkarit tekevät lookista sporttisen ja siisti laukku nostaa leggingsitkin kaupunkikelpoisiksi.

Muotiguru Alexa Chung, 33, näyttää mallia kesäisestä ja trendikkäästä leggingstyylistä. Ballerinat tai sandaalit, iso printti-t-paita ja farkkutakki ovat raikas yhdistelmä.

Näyttelijä Dakota Johnson, 27, ymmärtää jo peittää pyllyn. Löysä t-paita ja tennarit täydentävät rennon arkiasun.

Näyttelijä Lily Collins, 28, puki leggingsien kanssa huppupaidan, jonka helma peittää pakarat ja pöksyjen etumuksen.

Näyttelijä Emma Stone, 28, loi leggingseistäkin kelpo housut yhdistämällä ne farkkutakkiin ja siistiin pikkulaukkuun.

Näyttelijä ja tanssija Jenna Dewan Tatum, 36, hallitsee hyvän leggingstyylin kaavan: Mustavalkoiset lenkkarit, farkkurotsi, lippis ja crossbody-laukku.

Huippumalli Alessandra Ambrosio, 36, luottaa niin ikään farkkutakin, lippiksen ja luksuslaukun asustamaan leggingslookiin.

Nicole Richie, 35, näyttää mallia yhdestä varmimmista yläosista leggingsien kanssa, ylisuuresta, tunikamaisesta neulepaidasta.

Näyttelijä Kate Mara, 34, luottaa leggingsien kanssa rehtiin army-lookiin. Tummanvihreä parkatakki ja maastokuvio sopivat aina leggarityyliin.

Artisti Ellie Goulding, 30, rokkaa vetoketjuleggingsit. Kokomusta asu, rento yläosa, ronskit nilkkurit ja suuret aurinkolasit tuovat leggingseihinkin asennetta.

Muotivaikuttaja Miroslava Duma, 32, on leggaripukeutujista kokeilevin ja trendikkäin. Ylisuuri huppari, lippis ja muhkea toppatakki ovat kaikki viimeisimpiä trendejä.

Tuoreimmat

Luitko jo nämä?