Täydelliset kesähiukset alle minuutissa! Testasimme suolasuihkeet – yksi pullo on paras - Tyyli - Ilta-Sanomat

Täydelliset kesähiukset alle minuutissa! Testasimme suolasuihkeet – yksi pullo on paras

Liukkaan, suomalaisen hiuskuontalon omaava toimittaja testasi kesän must-tukkatuotteen, suolasuihkeet.

Suolasuihkeet on suunniteltu luomaan muutamalla suihkauksella täydelliset rantapäivän jälkeiset kesähiukset.­

15.6.2017 14:08

Testihenkilöllä on paljon hiuksia, mutta hius on ohutta ja liukasta. Erilaiset muotoiluyritykset päätyvät useimmiten siihen, ettei mikään kestä kutreissa kovin pitkään. Hius liukuu päätä pitkin, ja tuuheudesta saa useimmiten vain haaveilla.

Nyt toimittaja testaa rakennetta ja surffimaista rantalookia tuovat suolasuihkeet. Kuinka kävi?

Balmain Texturizing Salt Spray, 18 € / 200 ml

 

Lupaus: Antaa rakennetta. Sisältää merisuolaa, joka vahvistaa hiusta ja suojaa kosteudelta.

Kokemus: Balmainin tuotteet ovat esteetikon mieleen. Pullo on kaunis, eikä sitä tarvitse sulkea piiloon kaappiin. Tuoksu on ylellinen, mutta aiheuttaa pienen pettymyksen, sillä suolasuihkeen ominaishaju tunkee silti läpi.

Tuotetta saa suihkuttaa rauhassa ilman, että se tekisi hiuksista tahmeat. Antaa hiuksiin todella hyvin runsautta. Tätä suosittelisin kaverillekin!

Arvosana: 4½ / 5

IdHAIR elements Silver – by the sea Saltwater Spray, 19,90 € / 125 ml

 

Lupaus: Koko päivän kestävää rakennetta ja volyymia normaaleille ja hennoille hiuksille.

Kokemus: Suihke tuoksuu hyvältä ja purkki on perustyylikäs. Siihen positiiviset seikat kuitenkin valitettavasti loppuvat. Edellisenä päivänä laitetun hiusnaamion jäljiltä hiukset ovat vielä normaaliakin liukkaammat, eikä tuote tee niille oikeastaan mitään. Suihkeen pitäisi antaa karheaa rakennetta, mutta se jää valitettavasti haaveeksi.

Arvosana: 1 / 5

Forme Surf Mist Salt Spray, 16,90 € / 150 ml

 

Lupaus: Luonnollista karheutta ja tuuheutta. Sisältää karpalouutetta.

Kokemus: Tuoksu on erikoinen, ei erityisen miellyttävä. Ehkä joku yritys karpalosta? Kuiviin hiuksiin suihkuteltuna vie kaikkein pahimman liukkauden, mutta mitään mainittavaa eroa suihke ei saa aikaan. Kosteisiin hiuksiin suihkutettuna vaikutus on vieläkin mitättömämpi.

Arvosana: 1½ / 5

Biozell Professional Volumizing Seawater Spray, 6,50 € / 150 ml

 

Lupaus: Voimakasta tukea, tuuheutta ja rakennetta. Sisältää UV- ja kosteussuojan.

Kokemus: Tuotteessa on todella voimakas pito ja se antaa luvattua volyymia pituuksille. Jopa niin, että suihketta tulee helposti suihkittua vähän liikaa ja hiukset jäävät tahmean tuntuisiksi. Luulen, että tämä sopii parhaiten niille, joilla on enemmän hiuksia?

Pullon suuttimen outo muotoilu tekee siitä hiukan vaikeamman käyttää. Uudistuneet etiketit ovat raikkaat. Tuoksu on saippuamainen, ei kovin miellyttävä. Plussaa UV- ja kosteussuojasta!

Arvosana: 3 / 5

Herbina Volume Letitys- ja rakennesuihke, 4,70 € / 150 ml

 

Lupaus: Helpottaa käsiteltävyyttä ja lisätä pitoa erityisesti lettikampauksiin. Suojaa hiuksia auringolta.

Kokemus: Klassinen, herbinamaisen raikas tuoksu, joka peittää suolasuihkeelle tyypillisen hajun kokonaan. Suihkeella ei saa aikaiseksi surffitukkaa, mutta se tekee sen mitä lupaa: antaa riittävästi pitoa lettikampauksien alle. Suihke levittyy vaivattomasti. Plussaa myös kotimaisuudesta.

Arvosana: 3 / 5

Sim Sensitive DS Salt Mist Spray, 15,90 € / 200 ml

 

Lupaus: Karheutta ja kuohkeutta. On parabeeniton ja hajusteeton.

Kokemus: Tämä puteli on herkkänahkaisen valinta. Hajusteettomuus toki tarkoittaa sitä, ettei suihkeen tuoksu ole miellyttävimmistä päästä. Yhdellä pumppauksella tulee paljon tavaraa, joten tässä tapauksessa vähemmän on enemmän. Omaa raskasta tyveäni suolasuihke ei yksin riitä nostamaan, mutta pituuksiin tällä saa hyvin volyymia! Kotimainen tuote.

Arvosana: 3½ / 5

LANZA Healing Style Beach Spray, 27 € / 100 ml

Parhaimmillaan suolasuihke sai hiuksista kuohkeat muutamalla suihkauksella. Kuvassa kuivissa hiuksissa on Balmainin suolasuihketta.­

Lupaus: Erottelua ja rakennetta. Lämpösuoja 260 asteeseen.

Kokemus: Pullon ulkonäkö ei silmiä hivele, mutta sisältö on kultaa. Pieni määrä antaa paljon volyymia, joka kestää aamusta iltaan. Suihkuttamalla kuivaan tukkaan ja rutistelemalla syntyy seksikäs surffilook.

Vaikka pieni pullo ei ole erityisen kaunis, sujahtaa se helposti mukaan myös matkalle. Tuote onkin hyvä kaveri kesälomalaiselle, sillä se suojaa hiuksia myös auringon haitallisilta säteiltä. Tuoksu on miellyttävän mieto.

Arvosana: 4 / 5

EVO Salty Dog Salt Spray, 27 € / 200 ml

 

Lupaus: Antaa hiuksille lookin, joka on syntynyt rantapäivän jälkeen. Mattainen viimeistely.

Kokemus: Minimalistinen pullo sopii kylpyhuoneen avohyllylle, tuote levittyy helposti, eikä tahmaa. Tuoksu on mieto ja miellyttävä, eikä hiuksiin jää pistävää hajua.

Tällä sai aikaan oikeat surffilaineet pelkästään rutistelemalla kuivaa tukkaa. Tuote, joka tekee kaiken mitä lupaa, eikä jätä mitään toivomisen varaa. Testin paras tuote, täydet viisi pistettä!

Arvosana: 5 / 5

Kuvat: Valmistajat

Tuoreimmat

Luitko jo nämä?