16 kuvaa todistavat, että selluliittia on ihan kaikilla – ja se näyttää upealta - Tyyli - Ilta-Sanomat

16 kuvaa todistavat, että selluliittia on ihan kaikilla – ja se näyttää upealta

Mitä, jos tänä kesänä ei tarvitsisikaan murehtia muhkuroita?

14.6.2017 15:02

Selluliittia on neljällä viidestä naisesta, kertoo aiemmin tällä viikolla julkaisemamme kattava juttu selluliitista. On siis monta kertaa tavallisempaa, että selluliittia on, kuin ettei sitä olisi kropassa ollenkaan.

Silti moni nainen tuntuu stressaavan muhkuraisesta ihosta ja pyrkivän siitä eroon hinnalla millä hyvänsä.

Liikunta ja terveellinen ruokavalio ovat tietysti vain ja ainoastaan hyviä asioita, mutta kuten juttumme kertoo, nekään eivät ole automaattinen tie selluliitittomaan vartaloon. Selluliittia nimittäin on nuorilla, vanhoilla, laihoilla ja urheilullisillakin, ja aika usein se on ja pysyy edes jonkin verran, vaikka mitä tekisi.

Siksi päätimme koota joukon upeita, kuuluisia mutta lopulta ihan tavallisia naisia esimerkeiksi kauniista vartaloista.

Katso kuvat, älä tuijota niin ankarasti peiliin ja nauti kesäisestä rantakropastasi, oli siinä sitten selluliittia tai ei.

Huippumalli Ashley Graham julkaisi keväällä paljon huomiota keränneen kuvan omista selluliiteistaan ja näytti esimerkkiä itsevarmuudesta muhkuraihosta huolimatta. Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täällä.

Ashley Graham, uikkarijumalatar. Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täällä.

Myös peppukuningatar Kim Kardashianista tuli selluliittipuheenaihe, kun kuvat Kimin muokkaamattomasta bikinivartalosta levisivät ympäri internetiä. Yksi kysymys: miksi?

Kim Kardashian lomaili huhtikuussa Meksikossa.­

Kim Kardashian Meksikossa.­

Näyttelijä, kirjailija, tuottaja, ohjaaja ja meidän kaikkien esikuvamme Lena Dunham pyysi, ettei Glamour-lehti photoshoppaisi hänen muhkuraisia reisiään helmikuun kanteen. Lehti noudatti pyyntöä, ja Lena hehkutti lopputulosta Instagramissa.

”Tänään reiteni on muokkaamattomana miljoonien ihmisten katseltavana kaikessa täydellisessä epätäydellisyydessään”, Lena Dunham kirjoitti Instagramissa. Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täällä.

Näyttelijä Kristen Bell Havaijilla.­

A Bikini a Day -bikinibloggaaja Natasha Oakley Miami Beachilla.­

Näyttelijä ja entinen huippumalli Janice Dickinson Malibulla.­

Näyttelijä Uma Thurman.­

Näyttelijä Eva Longoria Mauilla.­

Näyttelijä Sharon Stone.­

Sports Illustratediin kuvattu venäläismalli Anne V Miami Beachilla.­

Näyttelijä Scarlett Johansson Havaijilla.­

Entinen huippumalli Paulina Porizkova St. Barthsilla.­

Bootylord-tili kerää yhteen Instagramin upeimmat peput ja reidet. Eikä todellakaan haittaa, jos niissä on vähän selluliittia. Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täällä.

Plusmalli Diana Sirokai tägäsi Instagram-kuvansa muun muassa hashtageilla #cellulite #confidence ja #empoweringwomen. Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täällä.

Tuoreimmat

Luitko jo nämä?