Julkkisten suosima uikkarityyli saa jalkasi näyttämään upeilta

13 kuvaa sen kertovat: yksi uimapuku- ja bikinimalli on jaloille paras.

Huippumalli Alessandra Ambrosio, 36, viettää rantapäivää julkkisten suosikkiuikkarissa.

13.6.2017 19:00

Kuluneena keväänä on kuultu jo monesta uima-asutrendistä ja -kikasta. Olemme kertoneet esimerkiksi nerokkaasta bikinikikasta, jolla huijaat vatsan hoikemmaksi, parhaasta bikinimallista pepulle, kahdesta erilaisesta, mielipiteitä jakavasta bikinihousutrendistä, naku-uikkareista ja siitä, kuinka rantakropan saa helpommin kuin koskaan aiemmin.

Mutta ei huolta, kesän uikkarivinkit eivät lopu tähän. Nyt näyttelijä Olivia Culpo paljastaa, mikä uikkari- ja bikinimalli imartelee jalkoja ja saa ne näyttämään upeilta.

Hän kertoo Popsugarille, että jalat ehdottomasti kauneimmiksi taikovan mallin juju on kunnolla reisien ja lantion yli kohoavissa leikkauksissa. Kun kangas ei peitä ja katkaise lantiota ja yläreittä, uima-asu saa jalat näyttämään siltä, kuin ne jatkuisivat kilometreittäin.

Olivia Culpo suosii mallia tänä kesänä. Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täällä.

Culpo kutsuu mallia Bay-kiniksi, koska se muistuttaa Baywatch-uikkareita. Jos video ei näy, voit katsoa sen täällä.

Malli saa kaikkien jalat näyttämään hämmästyttäviltä, Culpo sanoo Popsugarille. Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täällä.

Myös muut julkkikset todistavat, että leikkaus tosiaan imartelee jalkoja. Lyhyet sääret ja reidet näyttävät uikkarimallissa reilusti tavallista pidemmiltä ja ihan jokaisen jalat upeilta.

Huippumalli Alessandra Ambrosio.

Kourtney Kardashian on kuvattu tänä kesänä monissa eri uima-asuissa, joita yhdistää korkealle lantiolle nousevat leikkaukset.

Malli Joy Corrigan.

Huippumalli Doutzen Kroes.

Saksalaismalli Metisha Schaefer.

Huippumalli Hailey Baldwin.

152-senttinen Kourtney Kardashian tietää, mikä uikkarimalli on paras.

Malli Celisa Franco Sports Illustrated -lehden kuvauksissa.

DJ Chantel Jeffries.

MTV:n tosi-tv-tähdet Victoria Cobbold ja Paige Fitzsimmons ovat hyvä esimerkki siitä, kuinka matala leikkaus lyhentää, korkea pidentää jalkoja.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Tuoreimmat

Luitko jo nämä?