Jos hankit tänä kesänä vain yhden vaatteen, hanki tämä – halpa, helppo ja imartelee jokaista - Tyyli - Ilta-Sanomat

Jos hankit tänä kesänä vain yhden vaatteen, hanki tämä – halpa, helppo ja imartelee jokaista

Paitamekko on helppo kesävaate, sillä se ei tarvitse seurakseen paljoa.

10.6.2017 8:12

Klassikkovaatteet toimivat vuodesta toiseen asussa kuin asussa. Viime vuosina selkeä kesätrendi ovat olleet sinivalkoraitaiset puuvilla- ja pellavavaatteet, ja hienostuneita paitamekkoja voisikin melkein kutsua jo klassikoiksi.

Yksi varma valinta kesägarderobiin onkin paitamekko, jossa näkyy paitapuseron tunnusmerkit, kuten kaulukset, pitkät hihat ja napitus. Paitamekko voi olla simppelin valkoinen, harmaa tai beige, mutta yhtä tyylikäs on myös sinivalkoraidallinen versio.

Paitamekon kaveriksi riittävät pelkät sandaalit tai tennarit. Se sopii sekä farkkujen että korkokenkien seuraksi, niin kuumiin kuin viileämpiinkin kesäpäiviin.

Ja mikä parasta, rento ja kevyt paitamekko näyttää ja tuntuu hyvältä minkä tahansa vartalon yllä.

Olkilierihattu + mustat lipokkaat = 34,99 €

Täydellinen, klassinen kesälook on helppo rakentaa tyylikkään paitamekon ympärille, sillä se kaipaa seurakseen kuumana päivänä vain luottolipokkaat ja olkihatun. Hienostunutta ja naisellista.

Boyfriend-farkut + koristellut tennarit = 53,99 €

Paitamekko taipuu myös rentoihin, viileämmän kesäpäivän asukokonaisuuksiin boyfriend-farkkujen ja valkoisten tennareiden kanssa.

Punaiset sandaalikorkokengät + korvakorut = 52,95 €

Kaunis, hieman juhlavampi kesäiltalook syntyy, kun paitamekon kaveriksi vaihtaa tennareiden tai ballerinojen tilalle upeat, värikkäät sandaalikorkokengät. Viimeisen silauksen saat lisäämällä näyttävät korvakorut.

Kuvat: valmistajat

Viola valitsee joka viikko yhden klassikkotuotteen ja kokoaa sen ympärille kolme asua noin 50 eurolla.

Tuoreimmat

Luitko jo nämä?