13 farkkushortsit isolle pepulle – tässä on kesämuodin kulmakivi - Tyyli - Ilta-Sanomat

13 farkkushortsit isolle pepulle – tässä on kesämuodin kulmakivi

Yksi kesän ehdottomista luottovaatteista on muodissa aina, mutta erityisesti tänä kesänä vaatekappale on supertrendikäs. Farkkushortsit ovat tulevan sesongin kulmakivi.

Kurvikkaan vartalon farkkushortsit ovat korkeavyötäröiset, lyhyet ja väljälahkeiset.

5.6.2017 15:59

Vintage-henkiset, hieman kuluneen näköiset tai revityt denimshortsit voi yhdistää mihin tahansa tyyliin. Halusit pukea sitten siistin pellavapaidan, vatsaa paljastavan crop topin tai vaikka vain uikkarit, farkkushortsit tekevät tyylistä kesäisen, rennon ja ajankohtaisen.

Täydellisen farkkushortsiparin löytäminen ei kuitenkaan välttämättä ole helppoa. Jokainen, joka on äheltänyt sovituskopissa farkkujen kanssa, tietää myös, kuinka hankalaa denimin ostaminen shortseina on.

Popsugar ja Ilovejeans-sivusto vinkkaavat parhaat vinkit päärynä- ja tiimalasivartaloisille, toisin sanoen isopeppuisille ja kurvikkaille naisille. Kapean vyötärön ja leveän lantion tai muhkeiden reisien ja pakaroiden yhdistelmä ei ole helpoimmasta päästä.

Kardashian-Jenner-klaanin siskokset tunnetaan muhkeista pepuistaan. Khloé Kardashian on löytänyt farkkushortsit kapealla vyötäröllä ja väljällä pylly-reisiosastolla.

Paras malli vartalotyypeille on korkeavyötäröiset ja lyhytlahkeiset shortsit, jotka korostavat kauniisti vyötäröä ja kurveja ja imartelevat jalkoja. Lyhyet lahkeet saavat jalat näyttämään pitkiltä, eikä korkea vyötärö korosta lantion leveyttä kuten matalampi malli tekisi.

Lisäksi isopeppuisen shortseissa kannattaa olla hieman joustoa eli vähintään prosentin verran muutakin materiaalia kuin puuvillaa, ja lahkeenmalli mieluummin väljä ja suora kuin pillifarkkumaisen tiukka. Rento, löysähkö, mutsifarkkumainen shortsimalli on imartelevampi ja trendikkäämpi vaihtoehto kuin kauttaaltaan ihoa nuolevat shortsit.

Kim Kardashian näyttää mallia rennosta mom shorts -mallista.

Kylie Jenner osoittaa, että korkea vyötärö ja suora lahje on paras valinta kurvikkaalle.

Kourtney Kardashian noudattaa pyllyosastoa imartelevia neuvoja korkealla vyötäröllä ja lyhyillä lahkeilla.

Kokosimme 13 shortsit, jotka sopivat isolle pepulle.

Maailmankuuluista takamuksistaan tunnetun Kardashian-Jenner-klaanin Khloé Kardashian loi kurvikkaille naisille suunnatun Good American -farkkumerkin. Valkoiset farkkushortsit 128 €. Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täällä.

Huippumalli Ashley Graham puki merkin cut off -mallin, 128 €. Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täällä.

Pidemmät farkkushortsit 134 €, Good American. Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täällä.

Korkea vyötärö, joustava materiaali ja raakareunat – kaikki, mitä shortseilta tarvitset. 29,99 €, Lindex.

Rento, leveä lahjemalli on kurvikkaalle imartelevampi vaihtoehto kuin jalkaa nuolevat skinny-shortsit. Boyfriend- ja mom jeans -mallit ovat myös trendikkäämmät kuin tiukat pöksyt. 40 €, Topshop.

Isompikin takapuoli pärjää ilman joustoa, jos vyötärö on tarpeeksi tiukka ja farkkushortseissa on muuten tilaa pepulle ja reisille. Topshopin ”Mom shorts” 42 €.

Popsugarin mukaan yksi kurvikkaiden parhaista valinnoista on vyöttää vyötärö esiin ja valita shortsit, joiden lahkeista pilkistävät taskut. 37,84 €, River Island / Asos.

Leikatut reunat ja suora tai levenevä malli näyttävät kurvikkaalla usein paremmilta kuin käärityt lahkeet, sillä ne eivät purista reisiä yhtä helposti kuin kääräisty malli. Shortsit 30 €, Monki.

Alice & You -merkki suunnittelee imartelevia farkkushortseja kurvikkaille ja pluskokoisille. Shortsit 44,59 €, Alice & You / Asos.

Vaaleissa farkkushortseissa on korkea vyötärö ja runsaasti joustoa. 124,95 €, Replay / Zalando.

Perinteiseen kesäasuun sopivat pidemmätkin lahkeet. Lindexin shortsimalli imartelee isompaakin takamusta, 29,99 €.

Näissä farkkushortseissa on prosentti elastaania ja kokoja 56 asti. 29,99 €, H&M+.

Jos tarvitset lisätilaa ja mukavuutta vyötärölle, mikään ei kiellä shoppailemasta äitiysvaateosastolla. Maternity-malliston shortsit 37,84 €, Asos.

Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan

Tuoreimmat

Luitko jo nämä?