Hanki kesäkroppa 10 minuutissa – helpompaa kuin koskaan ennen

Kaunis vartalo bikinikauteen vain muutamassa minuutissa samalla, kun käy suihkussa? Kuulostaa melkein liian täydelliseltä ollakseen totta.

Bella Hadidin päivetyksen voi saada helpomminkin kuin luksuskohteisiin matkustamalla.

Kesä, ihanat uudet bikinit ja upeana hehkuva rusketus – no, ainakin kaksi ensimmäistä toteutuvat Suomen suvessa. Bikinien ja muiden kesävaatteiden seuraksi kaivattu kaunis rusketus ei ole kotimaamme kesäsäissä itsestäänselvyys. Iho on muuttunut lakananvalkeasta edes terveen näköiseksi hyvällä tuurilla elokuussa.

Moni turvautuu nykyisin itseruskettaviin hehkuvan kesäihon toivossa. Osalle ruskettavat voiteet, geelit, suihkeet ja vaahdot ovat myös keino välttää auringonsäteiden haittapuolia. Itseruskettavilla läträily ei kuitenkaan ole maailman mukavinta puuhaa, vaatii aikaa ja vaivaa, tahrii helposti vaatteet ja lakanat, haisee ikävältä ja tarvitsee pitkän kuivattelu- ja vaikutusajan.

Uudenlaiset itseruskettavatuotteet ovat vaalean kesäkropan pelastus. Kosmetiikkabrändit ovat tuoneet markkinoille helppoja ja nopeita tuotteita, jotka päihittävät käyttökokemuksessa muut purkkiruskettavat mennen tullen. Lyhyt, vain minuutteja vaativa vaikutusaika mahdollistaa tahmaisen ja tahraavan tuotteen huuhtelemisen pois ennen vaatteiden pukemista tai lakanoihin sujahtamista.

Näillä tuubeilla saa kesäkauden bikinivartalon – vain muutamassa minuutissa.

Vita Liberata 10 Minute Tan 43,90 € / 150 ml, tavarataloista.

Vita Liberatan uutuus, 10 Minute Tan antaa jo kerralla selkeän päivetyksen, kosteuttaa ihoa ja häivyttää ja ennaltaehkäisee ikääntymisen merkkejä. Tuote levitetään puhtaalle, joko kostealle tai pyyhekuivatulle iholle ja annetaan vaikuttaa 10 minuuttia. 15–20 minuutin vaikutusajalla lopputuloksesta tulee tummempi. Huuhtele pois suihkussa ilman pesuainetta. Rusketus näkyy noin kuuden tunnin kuluttua.

St.Tropez Gradual Tan In Shower 17,95 € / 200 ml, Lookfantastic.com.

St. Tropezin versio vaatii vielä vähemmän aikaa. Tuote levitetään peseytymisen jälkeen märälle iholle, annetaan vaikuttaa kolme minuuttia ja huuhdellaan pois vedellä.

NKD SKN Pre Shower Tan 16,90 €, tavarataloista.

NKD SKN Pre Shower Tan kosteuttaa ihoa samalla, kun antaa hienovaraisen hehkun. Säännöllinen käyttö syventää sävyä. Tämä tuote levitetään puhtaalle ja kuivalle iholle, annetaan vaikuttaa 10–15 minuuttia ja huuhdellaan pois suihkussa lämpimällä vedellä. Rusketuksen kehittyminen iholla alkaa suihkun jälkeen ja syvenee seuraavien 4–8 tunnin aikana.

Rimmel Sunshimmer In Shower Self Tan 11,99 € / 200 ml, Feelunique.com.

Rimmel lupaa hoitaa homman vain minuutissa. Myös tämä voide levitetään suihkussa puhtaalle ja märälle iholle, annetaan vaikuttaa hetki ja huuhdellaan pois vedellä.

Muista taputella itsesi kaikkien tuotteiden käytön jälkeen kuivaksi hellästi, sillä pyyhkeellä hankaaminen voi tehdä tuloksesta epätasaisen.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan

Tuoreimmat

Luitko jo nämä?