Yksi bikinimalli on pepulle paras ja saa sen näyttämään upealta – nyt näytetään ihoa!

Mitä vähemmän kangasta, sen parempi. Etkö usko? Katso kuvat.

Sama imarteleva leikkaus toimii sekä biksuissa että uikkareissa.

Viime vuonna räjähtänyt uimapuku- ja bikinialaosatrendi avasi silmät aivan uudelle havainnolle: bikinipeppu näyttääkin sitä pyöreämmältä ja paremmalta, mitä vähemmän sitä yrittää peittää.

On yleinen harhaluulo, että bikinialaosan nykiminen koko pakaran peitoksi tekisi takamuksesta mahdollisimman hyvän näköisen. Periaatteessa voisi olla loogista, että omien epävarmuusalueiden peittäminen olisi hyvä idea, mutta totuus on toinen.

Bikinialaosalla täysin peitetty peppu näyttää helposti siltä, kuin päällä olisi vaippa. Pelkkiä rantakuvia katselemalla huomaa nopeasti, että kunnolla pakarat paljastavat alaosat ovat ne kaikkein imartelevimmat.

Brazilian-mallin imarteleva vaikutus on helppo selittää. Korkealle pakaran päälle nouseva reuna kulkee kaarevasti pepun päältä ja saa pakarat näyttämään täyteläisen pyöreiltä. Koko alueen peittävä kangas saa puolestaan pepun näyttämään paljon suuremmalta kuin onkaan tai pahimmillaan lörpöttää vaippamaisesti.

Myöskään suoraan pakaran keskeltä ylittävä bikinialaosan reuna ei toimi yhtä imartelevasti kuin brassimalli, sillä se ei luo peppuun pyöreitä muotoja.

Kaipaatko vielä lisää todisteita? Katso Me Naisten toimituksen tekemä video, jossa sama henkilö testaa neljät erilaiset bikinit omalle pepulleen. Kaikkein pienimmät biksut saavat pepun näyttämään ehdottomasti parhaalta.

Myös asiantuntija on samaa mieltä. Beach Flamingo -rantavaatesivuston perustaja Lily Russo kertoo Who What Wearille, että käyttää itsekin nimenomaan brazilian-mallisia bikineitä.

– Kaikille päärynävartaloisille ja kurvikkaille malli on paras. Instagram-kuvat ja bikiniselfie-prot ovat onneksi vaikuttaneet ihmisten mielipiteisiin ja asenteeseen siitä, että hieman enemmän pakaraa paljastaminen on nykyään ihan hyväksyttävää.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täällä.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täällä.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täällä.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täällä.

Suomalainen Halla Halla valmistaa uikkareita merestä kerätystä muovijätteestä. Bikinialaosa 35 €, Halla x Halla.

Tämä brazilian-mallinen bikinialaosa löytyy kolmessatoista eri värissä. 11,95 €, Nelly.com.

Bikinialaosa 16 €, Topshop.

Kokouimapuvussa toimii sama peppukikka. 147 €, Reina Olga / Beach Flamingo.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan

Tuoreimmat

Luitko jo nämä?