3 hiusväriä, jotka nuorentavat kasvojasi välittömästi - Tyyli - Ilta-Sanomat

3 hiusväriä, jotka nuorentavat kasvojasi välittömästi

Kasvojen kohotus ja hehkuva iho hiusväriä muuttamalla? Kokeile jotakin kolmesta hiusvärivinkistä.

16.5.2017 15:44

Hollywood-kampaajat Peter Oon ja Matt Rez jakoivat parhaat hiusvärivinkkinsä kauneussivusto Byrdielle. Värjäyksen ammattilaiset paljastavat parhaat hiusvärityylit, jotka vievät yhdellä kampaajakäynnillä kasvoiltasi vuosia.

Karamelliraidat

Lämpimät, karamellimaisen ruskeat raidat ovat helppo ja sopivan eleetön muutos ujommallekin hiuskokeilijalle. Ne tuovat ruskeisiin hiuksiin syvyyttä, kasvoille eloa ja tukkaan tuuheutta – kaikkea, mikä saa aikaan nuorekkaan ilmeen.

Raidat kannattaa pyytää balayage-tekniikalla, jossa raidat tehdään hiuksiin sinne tänne vapaalla kädellä. Näin hiukset näyttävät luonnollisilta, eikä haittaa, vaikka kampaajakäyntien väli vähän venähtäisi ja tyvi ehtisi kasvaa reippaastikin.

Kultainen meloni

Punaisen eri sävyt ovat hiuksissa nyt in, mutta punasävyjä rakastaville on muitakin hyviä uutisia. Sävyt golden melon eli kultainen meloni ja strawberry blonde eli vaalea mansikka tekevät hiusten lisäksi ihmeitä iholle. Punertavat, lämpimät sävyt saavat ihon helposti hehkumaan ja lisäävät fiilistä nuorekkaasta lookista.

Bronde sombré

Bronde sombré tarkoittaa brunetin, blondin ja pehmeän liukuvärjäyksen, soft ombrén eli sombrén yhdistelmää. Se on yksi tehokkaimmista keinoista hehkuvan ja nuorekkaan ilmeen luomiseen.

Täysin yksiväriset hiukset vievät kasvoilta valoa ja hehkua. Hiusten kontrasti ja tumman ja vaalean sävyn yhdistelmä saavat kasvot näyttämään nuorilta ja ihon hehkumaan.

Tuoreimmat

Luitko jo nämä?