Nyt voit tehdä himoitut peilikynnet helposti kotona – testasimme - Tyyli - Ilta-Sanomat

Nyt voit tehdä himoitut peilikynnet helposti kotona – testasimme

Chrome-lakkaus eli peilipintaiset kynnet ovat yksi suurimmista kauneusmaailman trendeistä, ja nyt manikyyrin voi toteuttaa kotona ilman kalliita kynsitarvikkeita.

25.4.2017 15:47

MyStyle kertoi jo viime elokuussa peilikynsien eli chrome-lakkauksen kasvavasta trendistä. Heijastavapintaisina kiiltelevät hopeiset, kultaiset ja pronssiset kynnet ovat yksi tämän ja viime vuoden näyttävimmistä kynsitrendeistä.

Tuolloin Cesars Shop -kynsilakkakauppaa pitävä Satu Saarisalo kertoi, että pulverin kanssa tehtävät peilipintaisena kiiltävät manikyyrit vaativat kaverikseen kuitenkin UV-lamppua, joten aivan helposti muotilakkaus ei ole ollut toteutettavissa.

Nyt kosmetiikkamerkki IsaDora lanseeraa kynsipuuterin ja -lakan, joilla lakkaus onnistuu helposti ja edullisesti kotonakin. Testasimme kutkuttavan kynsiuutuuden: lakkausohjeet ja lopputuloksen voit katsoa yllä olevalta videolta.

Chrome Nails -kynsipuuteri 9,90 €. Saatavilla huhti-toukokuun vaihteessa.­

Chrome Nails Fixing Top Coat -kromipäällyslakka 9,90 €. Saatavilla huhti-toukokuun vaihteessa.­

Hopeisella puuterilla saa aikaan eri sävyisiä lakkauksia, kun pohjan kynsilakan väriä vaihtaa. Kuvassa lakkaukset on tehty oranssilla, valkoisella, mustalla, sinisellä ja pinkillä lakalla.­

Aiemmin peilipintaista efektiä ovat luvanneet esimerkiksi Born Prettyn, Essien, Laylan ja Deborah Lippmannin lakat. Usein lopputulos on kauniin metallinhohtoinen, sillä pelkällä kynsilakalla on hankala luoda täysin peilimäisenä kiiltävää pintaa.

Kahden pullon setti, väri- ja päällyslakka noin 9,20 €, Born Pretty.­

Jos video ei näy, voit katsoa sen täällä.

Essie No Place Like Chrome -lakka 12,90 €, Cesars Shop.­

Deborah Lippmann Glamorous Life -lakka 17 €, Bangerhead.fi.­

Layla Nail Polish Mirror Effect -kynsilakat 11,80 €, Eleven.fi.­

Kromijauheita ja peilipuutereita myy jo moni valmistaja. Useimmat chrome mirror -jauheet on tähän mennessä tarkoitettu vain geelikynsiin UV-lampun kanssa käytettäväksi.

Noname Cosmetics Chrome Mirror -peilipuuteri 6,95 €, Kauneuden verkkokauppa.­

Tuoreimmat

Luitko jo nämä?