XS-kokoinen malli julkaisi rehellisen kuvan selluliitistaan: ”Huolimatta siitä, että kyykkään, juoksen...” - Tyyli - Ilta-Sanomat

XS-kokoinen malli julkaisi rehellisen kuvan selluliitistaan: ”Huolimatta siitä, että kyykkään, juoksen...”

Selluliittia ei muka ole kaikilla naisilla? Brittimalli näyttää, että kaikilla naisilla koosta riippumatta saattaa olla appelsiini-iho. On aika luopua epätodellisista myyteistä.

Brittimalli on aiemminkin ottanut kantaa kauneusihanteiden vuoksi. Hän on avoimesti kertonut mallitoimiston kritisoineen hänen painoaan.­

13.4.2017 11:29

Brittimalli Charli Howard julkaisi muutama päivä sitten hyvin rehellisen kuvan itsestään Instagramissa. Kuvassa hän kritisoi epätodellista naisihannetta: pienikokoisilla naisilla ei muka ole selluliittia?

– He sanovat, että tee päivittäin jotain, joka pelottaa sinua. Joten tämän uudelleen postaaminen on minun haasteeni tänään, Howard kirjoittaa kuvan yhteydessä.

Jos kuva ei näy selaimellasi, voit katsoa sen täältä.

Mustavalkokuvaa ei ole muokattu, vaan kaikki ihon yksityiskohdat näkyvät. Malli kertoo kamppailleensa selluliitin kanssa koko ikänsä, mutta vasta nyt hän alkaa olla sinut asian kanssa.

– Huolimatta siitä, että kävelen, kyykkään, juoksen ja jumppaan, minulla on selluliittia. Kävin tyttökoulun ja kadehdin luokkani tyttöjä, joilla ei ollut yhtään. Heidän vartalonsa näyttivät silmissäni täydellisiltä. Aina, kun avasin naistenlehden, mallit ja julkkikset, joita niissä näin, heilläkään ei ollut selluliittia. Ja jos heillä oli, heitä mollattiin asiasta, Howard kirjoittaa.

Jos kuva ei näy selaimellasi, voit katsoa sen täältä.

Aiemmin selluliitissa oli hänen mielestään jotain hävettävää. Vasta vanhempana malli on alkanut ymmärtää, kuinka selluliitti ei tee naisen vartalosta yhtään vähemmän kaunista, eikä asiassa ole mitään hävettävää. Nyt hän uskaltaa puhua asiasta avoimesti.

Jos kuva ei näy selaimellasi, voit katsoa sen täältä.

– Poikaystäväsi ei välitä, onko sinulla selluliittia vai ei, ja jos hän välittää, jätä hänet, Howard lataa.

– Selluliittini ei ole suosikkiasia kehossani, eikä se ole jotain josta huutelen ympäriinsä. Mutta tiedän, että se ei tee minusta yhtään vähemmän kaunista, malli summaa.

Howard on ollut julkisuudessa naisten vartaloihanteiden vuoksi aiemminkin. Malli julkaisi vuosi sitten sosiaalisessa mediassa Style Like U -projektin yhteydessä videon, jossa hän kritisoi ankarasti muotiteollisuutta ja avautuu negatiivisista kokemuksistaan. Videon otsikon mukaan mallitoimisto hylkäsi Howardin tämän liian ison koon vuoksi.

Charli Howard kuvattuna Sigail Currien kanssa viime vuoden toukokuussa New Yorkissa.­

Tuoreimmat

Luitko jo nämä?