Bikinipöksyt nousevat nyt yhtä korkealle kuin Baywatchissa – riittäisikö sinulla pokka?

Tänä kesänä bikinihousut saavat nousta korkealle reiden ylle.

Baywatch-sarjasta ja aerobic-videoista muistuttavat bikinit ovat nyt trendikkäät.

Kerroimme viime viikolla mielipiteitä jakaneesta bikinitrendistä, hyvin korkeista ja paljon peittävistä housuista, jotka ovat saapuneet täksi kesäksi rytinällä ketjuliikkeiden valikoimiin. Perinteiset matalat ja mahdollisimman vähän ihoa peittävät bikinihousut kuuluvat edelleen perusvalikoimaan, mutta erilaisia malleja löytyy tänä vuonna aiempaa monipuolisemmin.

Mummopöksyjen lisäksi uikkarimuodissa näkyy nyt toinenkin valtavirrasta poikkeava housumalli. Malli muistetaan erityisen hyvin vuosina 1989–2001 esitetystä tv-sarjasta Baywatchista, ja se tuo myös kirkkaasti mieleen menneiden vuosien aerobic-jumppavideot.

Kyllä, korkealle reiden ylle nousevat bikinit ja uimapuvut ovat täällä.

Viimeisimpiä muotisuuntauksia vahvasti seuraavat valmistajat ovat tuoneet bikinimallin valikoimiinsa. Clean Cut Bikini Panty 14,95 €, yläosa 17,95 €, Nelly.com

80- ja 90-luvun vaikutus näkyy nyt kaikessa muodissa, joten miksei bikineissäkin. Baywatch-sarjan hengenpelastaja Carmen Electra vuonna 1998.

Mallia on kokeillut muun muassa Kardashian-Jenner-klaanin nuorimmainen, tyylivaikuttaja Kylie Jenner, joka ei ainakaan ole hidastanut uikkaritrendin nousua.

Alaosa 42,67 € ja yläosa 42,67 €, Somedays Lovin / Asos.

Alaosa 29,33 € ja yläosa 37,33 €, Jaded London / Asos.

Clean Cut Bikini Panty 14,95 €, yläosa 17,95 €, Nelly.com

Bikinit Missguided / Asos.

Uimapuvuissa mallia on nähty jo bikinejä aiemmin. 27 €, Missguided.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan

Tuoreimmat

Luitko jo nämä?