Nämä ovat kevään trendikkäimmät hiusvärit – tähdet näyttävät mallia - Tyyli - Ilta-Sanomat

Nämä ovat kevään trendikkäimmät hiusvärit – tähdet näyttävät mallia

Nyt voit kopioida hiusvärin vaikka Jennifer Lopezilta tai Karlie Klossilta. Tunnetko jo nämä suloiset sävyt?

24.3.2017 18:21

Bronde

Jos olet aina keikkunut blondin ja bruneten välimaastossa, ikuisuuspohdiskeluusi on vihdoin vastattu. Ratkaisu on bronde. Värjäystekniikan idea on siinä, että pohjalle jää reilusti hiusten omaa väriä. Mukaan sekoitetaan sopiva määrä vaaleampia ja tummia sävyjä ihon ja silmien väri huomioon ottaen. Trendikkyyden lisäksi bronden paras puoli on sen helppohoitoisuus: väri pysyy kauniina, vaikka kampaamokäyntien välille jäisi muutama kuukausi.

Kokeile kampaajalla: Wella Professionalin Bronde Luxe -värit on tarkoitettu luomaan vaalean ja ruskean välinen ihanneliitto.

Karlie Kloss.­

Contouring

Kasvojen piirteiden muokkaaminen varjostusten ja valon avulla, contouring, on tuttua meikkirutiineista. Nyt sama tekniikka on saapunut hiussalonkeihin. Hiuksissa ovat käytössä samat säännöt kuin kasvojen meikkaamisessakin: raitoja sijoitetaan hiuksiin niin, että ne korostavat kantajansa parhaita piirteitä, kuten poskipäitä ja silmiä. Olennaista on, että raidat mukailevat hiusten luonnollista taipuisuutta.

Testasimme tätä kampaajalla.

Chrissy Teigen.­

Balayage

Balayage-tekniikka on todellinen kampaajan mestariteos: raidat maalataan suoraan hiuksiin vapaalla kädellä. Sana tuleekin ranskan kielen sanasta ”maalata”. Viime aikoina kovassa nosteessa ollut tekniikka saa tänä keväänä uuden vivahteen, kun mukaan otetaan harmaa väripaletti. Vaaleat ja kirkkaat harmaan sävyt näyttävät kaikkea muuta kuin ikäihmisen hiuksilta, kun niistä yhdistellään hehkuva hopeapilvi.

Kelly Osbourne.­

Tiikerinsilmä

Ei hätää, kyseessä ei ole mustan, oranssin ja valkoisen villi yhdistelmä. Nimi tiger eye tulee puolijalokivestä, jonka kaunis pinta on kullan, pronssin sekä tummanruskean eri sävyjen raidoittama. Hiuksissa väriyhdistelmä näyttää upealta lämpimän- tai suklaanruskealle pohjalle tehtyinä, toffeen sävyisinä raitoina.

Kokeile kampaajalla: KC Professionalin Blush-väreillä saa hiuksiin vaalean nudeja, persikan ja beigen sävyjä korostamaan ihon omaa hehkua.

Jennifer Lopez.­

Sombre

Muistatko ombre-värin, jossa hiusten tyvi vaaleni radikaalisti latvaa kohden? Nyt tilalle on tullut liukuvärjäyksen hienostuneempi versio: sombre. Sombren salaisuus on muutaman asteen vaaleammissa raidoissa, jotka alkavat jo viitisen senttiä tyvestä. Näin raidat sulautuvat kauniisti hiusten pituuksiin, ja kahden eri värin sijaan lopputuloksena on latvoja kohden mentäessä selvästi kirkkaampi, mutta vain aavistuksen vaaleampi, yhtenäinen sävy.

Kokeile kampaajalla: Schwarzkopfin Igora Royal Highlights -väreillä saa tummaankin pohjaan vaalean eri vivahteita, ja hiusvauriot pysyvät minimissä suojaavan Fibreplex-tekniikan ansiosta.

Lily James.­

Lue lisää:

Vaivaako hiustenlähtö? Et ole yksin – ja apua on saatavilla

Anne Kukkohovi meikittömänä: ”Inhoan hämähäkkiripsiä ja selkeitä hiustenpidennyksiä”

Tuoreimmat

Luitko jo nämä?