Yleinen ihonhoitovirhe, joka saattaa pilata kulmakarvasi - Tyyli - Ilta-Sanomat

Yleinen ihonhoitovirhe, joka saattaa pilata kulmakarvasi

Kulmakarvaguru jakaa oppinsa.

7.3.2017 15:51

Kulmakarvat antavat kasvoille ilmettä ja ryhtiä, joten ei ole ihme, että niistä on tullut viime vuosina yksi meikkitrendien ykkösistä. Kulmakarvat ovat tärkeä osa meikkiä, ja yhä useampi kiinnittääkin huomiota kulmien muotoiluun ja meikkaamiseen.

Kulmakarvat saavat olla tällä hetkellä näyttävät, tuuheat ja luonnolliset. Hyvä tapa saada trendikulmakarvat on jättää pinsettien käyttö vähemmälle ja antaa kulmakarvojen kasvaa luonnolliseen muotoonsa.

Popsugar kertoo runsaita kulmakarvoja (tai edes niitä muutamia omia haituvia) kasvattaville kuitenkin huonoja uutisia: yleinen ihonhoitorutiini saattaa ehkäistä kulmakarvojen kasvamista. Julkkisten kulmakarvaspesialisti Sania Vucetajin mukaan kasvovoiteiden tai muiden geelien ja rasvojen levittäminen kulmakarvoihin voi aiheuttaa karvojen irtoamista ja vaikeuttaa niiden takaisin kasvua.

– Hoidamme kulmakarvojamme usein kuin muutakin kasvojen ihoa, vaikka todellisuudessa kulmakarvojen aluetta ja niiden karvatuppia kuuluisi hoitaa kuin hiuksia ja päänahkaa. Kulmiin ei siis kannata laittaa sellaisia ihotuotteita, joita et laittaisi hiuksiisikin, Vucetaj kommentoi.

– Asiakkaani, jotka ovat välttäneet kulmakarvojen rasvaamista, ovat huomanneet selvää parantumista kulmakarvojen kasvussa. Kärsivällisyyttä se toki vaatii, hän sanoo.

Tuoreimmat

Luitko jo nämä?