Testissä highlighterit – korostustuotteilla taiot hehkua kasvoillesi - Tyyli - Ilta-Sanomat

Testissä highlighterit – korostustuotteilla taiot hehkua kasvoillesi

Talven jäljiltä kasvot ovat loskanharmaat. Strobing-tuotteet huijaavat siitä hehkeän.

25.2.2017 16:14

Strobing-meikki tarkoittaa kasvojen korkeimpien eli valoisimpien kohtien korostamista vaaleina hehkuvilla meikkituotteilla. Highlighter- ja strobing- eli korostustuotteet ovat vallanneet meikkihyllyt parin viime vuoden aikana, ja hohtoa kuuluu sutia nyt ainakin poskipäille, kulmaluille ja amorinkaarelle.

Testasimme kuusi korostustuotetta.

1. YSL Baby Doll Kiss & Blush 45 € / 5 g.

Poskipäitä, kulmaluita ja amorinkaarta valaisemaan tarkoitetun tuotteen käyttö oli aluksi vähän vaikeaa, koska applikaattori oli hieman hutera. Kun salat selvisivät, peilistä katsoivat näkyvästi virkistyneet kasvot. Plussaa ihanasta tuoksusta.

2. Make Up Store High Tech Lighter 20 € / 3,5 g.

Tuote levittyy vaivattomasti niin sormin kuin sienelläkin, ja eron lähtötilanteeseen huomaa. Pidemmän päälle rasiapakkaus ei kuitenkaan ole ihan kätevin käyttöliittymä, sillä tuote ei pysy kovin siistinä.

3. Smashbox L.A. Lights Blendable Lip & Cheek Colour 26 € / 5 g.

No nyt on ilmeen virkistäminen tehty superhelpoksi. Smashboxin meikkipuikosta sipaistaan valoa poskille ja häivytetään toisessa päässä olevalla sienellä. Näppärää, ja lopputulos on siisti. Jos jostain voi motkottaa, niin tuote olisi voinut kirkastaa näkyvämminkin.

4. Art Deco Strobing Powder Oh my Glow! 29 € / 9 g.

Kasvojen korkeimpiin kohtiin töpöteltävän puuterin annostelu ja levitys vaatii muutaman harjoituskerran: aluksi näytän joko kalpealta tai turhankin kimmeltävältä. Kun taktiikka hioutuu, tuote osoittautuu hyvin toimivaksi. Saan jopa ystävältäni spontaanit kiitokset virkeästä ilmeestäni. Litteä ja tyylikäs rasia sujahtaa pienimpäänkin käsilaukkuun.

5. Isadora Strobing Highlighting Stick 16,65 € / 5,8 g.

Puikkomaisen tuotteen käyttö ei vaadi paljon harjoittelua, eli sopii strobing-noviisillekin – tosin isokokoisen puikon pää valaisee helposti poskipäät turhankin laajalta alalta. Tuotteen hinta-laatusuhde on erittäin hyvä, mutta arkinen pakkaus ei houkuta kokeilemaan. Kaipasin toiseen päähän häivytyssientä kuten verrokkituotteessa.

6. Dior Flash Luminizer Radiance Booster Pen 46,70 € / 2,5 ml.

Kynästä siveltävä tuote muistuttaa YSL:n klassista valokynää, mutta lopputulos on hivenen tehokkaampi ja, no, valoisampi. Pieni, tarkka sivellin tekee loistojälkeä. Meikittömät kasvot se tekee virkeän näköisiksi, vahvasti meikatut raikastaa. Tässä on testivoittaja!

Lue lisää:

Anti age -tuotteet, jotka toimivat oikeasti

Tässä on tärkein meikkisi – ja näin opit valitsemaan sen oikein

Tuoreimmat

Luitko jo nämä?