Alusvaate- ja uikkarikampanja ilman kuvankäsittelyä! Tavallisia tyttöjä, joiden vartaloita ei ole muokattu

Vaateketju Monkin alusvaate- ja uimapukumalliston kampanjakuvissa esiintyvien nuorten naisten kroppiin ei ole kajottu Photoshopilla.

21.2.2017 13:21

Ruotsalainen, Suomessakin toimiva vaateketju Monki yllätti talvisena tiistaiaamuna iloisesti: se tiedotti uusista alusvaate- ja uimapukumallistoistaan raikkaan näköisten kampanjakuvien kera.

Huomio kiinnittyi pian yllättävän aidon ja tavallisen näköisiin nuoriin naisiin ja vartaloihin – ja kyllä, tiedotetta eteenpäin lukiessa huomio sai vahvistuksen: vaateketju julkaisi ensimmäiset alusvaate- ja uikkarikuvansa, joissa näkyviä ihmisiä ja vartaloita – jalkoja, käsiä, vatsoja, rintoja, pakaroita tai ihoa – ei ole muokattu kuvankäsittelyohjelmalla.

Kampanjan on kuvannut ruotsalainen valokuvaaja Nina Andersson Voigt. Monki haluaa edistää kuvilla rehellisyyttä, luonnollisuutta ja ihmisten välistä yhtenäisyyttä ja hyväksyntää.

– Käsittelemättömien kuvien julkaisemisen ei pitäisi olla mikään rohkea veto, mutta täysin muokkaamattomat vartalot ovat vielä kaukana muotimaailman normeista, varsinkin, kun puhutaan alusvaate- ja uimapukukuvista, tiedotteessa sanotaan.

Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan

Tuoreimmat

Luitko jo nämä?