Kendall Jennerin ihotautilääkäri paljastaa: Paha ihonhoitovirhe, johon sortuu yllättävän moni - Tyyli - Ilta-Sanomat

Kendall Jennerin ihotautilääkäri paljastaa: Paha ihonhoitovirhe, johon sortuu yllättävän moni

Kovat keinot eivät aina kannata edes hankalissa iho-ongelmissa.

Kendall Jenner menestyy mallina.

25.1.2017 6:44

Malli ja Kardashian-Jenner-perheen superjulkkis Kendall Jenner on kertonut avoimesti itsetunto-ongelmistaan, jotka johtuivat aknesta.

– Se tuhosi itsetuntoni täysin. En edes katsonut ihmisiä päin, kun puhuin heille, Kendall on kuvaillut Cosmopolitanissa.

Teinivuosien iho-ongelmat ovat kuitenkin takana, ja Kendall on valottanut hieman sitä, miten pääsi aknesta lopulta eroon.

Harper's Bazaar kirjoittaa ihotautilääkäri Christie Kiddistä, joka on saanut Kendall Jennerin ihon voimaan paremmin. Kendall on esitellyt Kiddin oppeja mobiilisovelluksessaan ja kotisivuillaan.

Raskaampien hoitojen, esimerkiksi laserkäsittelyn, lisäksi Kidd korostaa ihon puhdistamisen tärkeyttä. Siinä moni iho-ongelmista kärsivä tekee ison virheen.

– En halua, että peset kasvojasi ikinä millään hankaavalla, asiantuntija neuvoo videolla.

– Ei kuorinnalla, ei pyörivällä harjalla, ei puhdistusliinalla.

Hellävaraisin tapa puhdistaa iho on pestä se erittäin huolellisesti käsillä. Tehokkaammat puhdistusmenetelmät saattavat saada ihon tottumaan kovakouraiseen käsittelyyn, mikä voi vain pahentaa ongelmia.

– Asiakkaani ovat usein ostaneet ja käyttävät aivan liikaa tuotteita, mikä tekee heidän ihostaan huonokuntoisemman, tohtori Kidd kertoi Seventeen-lehdelle.

Lisäksi ylimääräiset ihonhoitovälineet saattavat kerätä ja levittää bakteereja, joten siinäkin mielessä huolellisesti pestyt kädet ovat turvallisempi väline ihonhoitoon. Lisäksi tarvitaan vain ihotyypille sopiva, hellävarainen mutta tehokas puhdistusaine.

Lue myös:

Tiesitkö? Tästä syystä kasvoja ei kannata pestä suihkussa

7 kauneusmyyttiä, jotka ovat hölynpölyä

Tuliko näppy otsaan vai leukaan? Tämän finnien sijainti kertoo elimistön epätasapainosta

Kuinka usein meikkisiveltimet pitää pestä? Ota huomioon 4 asiaa

Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan

Tuoreimmat

Luitko jo nämä?