Kylie Jenner paljastaa ihoa uusista paikoista – aloittaako nainen jälleen uuden trendin?

Kylien täyspitkässä iltamekossa on ihoa paljastavat reiät.

Kylie Jenner räväytti jälleen rohkealla asuvalinnalla.

12.1.2017 11:31

Kardashian-Jenner-klaanin Kylie Jenner, 19, tunnetaan esimerkiksi pulleista huulistaan, Kylie Cosmetics -meikkituotesarjastaan ja usein hyvin paljastavasta ja seksikkäästä pukeutumisestaan. Kylien innoittamana moni muotivillitys on lähtenyt leviämään naisen valtavan fanijoukon keskuudessa – Kylien Instagram-postaukset kun tavoittavat yli 82 miljoonaa seuraajaa.

Viime vuonna Kylie vilautteli esimerkiksi rintojen alaosaa lyhyiden toppien alta ja pakaroita farkkujen takataskujen alle tehdyistä rei’istä. Tiistai-iltana Kylie näytti jälleen mallia uudesta ja erikoisesta tavasta paljastaa ihoa: hän puki päälleen nilkkamittaisen mekon, josta kuitenkin näkyy osa pakaraa ja reittä.

Kylie saapui tiistai-iltana pidettyyn Marie Clairen muotigaalaan huomiota herättävässä röyhelömekossa.

Violetti röyhelöluomus on People-lehden mukaan Balmainin pääsuunnittelijan Olivier Rousteingin käsialaa ja osa merkin Resort 2017 -mallistoa. Kylie edusti mekossa nimenomaan hyvän ystävänsä Rousteingin seuralaisena Marie Claire -lehden Image Maker Awards -gaalassa Los Angelesissa, jossa Rousteing otti vastaan palkinnon tekemästään edistyksellisestä työstä muotialalla.

Kylie ja Olivier Rousteing.

Kylie jakoi myös videoklipin asustaan Instagram-tilillään. Jos video ei näy, voit katsoa sen täällä.

Vaatteissa on näkynyt viime vuosina ihoa paljastavia kurkistusaukkoja esimerkiksi rintakehän ja kylkien alueella, mutta nyt aukot siirtyivät alemmas. Mekko peittää taidokkaasti kriittiset alueet.

Tuoreimmat

Luitko jo nämä?