2000-luvun suosikki tulee takaisin: Velourinen kokoasu on taas hot

Onko Paris Hiltonin luottoasu kohta kaikkien yllä?

Vetements löi hynttyyt yhteen Juicy Couturen kanssa ja tuo velourin takaisin.

9.1.2017 17:20

Ihan näin pian tätä ei olisi odottanut: 2000-luvun alussa suurta huutoa ollut velour-kankainen kokoasu on tekemässä paluun.

The Huffington Post uutisoi viikonloppuna Topshop-vaateketjun ja velour-asuistaan tunnetun Juicy Couture -merkin yhteistyömallistosta, joka tuli myyntiin Topshopille. Mallisto sisältää mitäpä muutakaan kuin velour-kankaisia housuja ja svetareita – joiden hupussa ja takamuksessa on luonnollisesti Juicy Couturen ikoninen Juicy-logo.

Topshop teki velour-asut mustana, oliivinvihreänä, viininpunaisena ja vaaleanpunaisena.

Velour-asut muistetaan hyvin 2000-luvun alusta ja vielä puolivälistäkin esimerkiksi Paris Hiltonin ja Britney Spearsin päällä. Parhaimmillaan ne olivat tietysti pinkkinä tai vaaleansinisenä, ja yksi suosituimmista valmistajista oli nimenomaan Juicy Couture. Monille asu on vielä liian tuoreessa muistissa ollakseen ihanan nostalginen, ja sen paluuta odotetaan kauhunsekaisin tuntein.

Paris Hilton vuonna 2004.

Britney Spears vuonna 2003.

Paris Hilton ja silloinen bestis Nicole Richie vuonna 2005.

Velourin paluu vaikuttaa kuitenkin väistämättömältä. Samankaltainen yhteistyö näkyy nimittäin myös huippusuositun muotimerkki Vetementsin kevätmallistossa.

Ranskalainen, kovaa vauhtia yhdeksi seuratuimmista muotibrändeistä noussut Vetements on vastuussa viime vuoden suurista trendeistä, kuten palastelluista farkuista ja perushuppareista. Ei siis olisi mikään ihme, jos merkin antaman esimerkin voimin myös velour-pöksyt ponnahtaisivat jälleen pinnalle.

Velourinen kokopuku Juicyn logoilla Vetementsin kevätmalliston näytöksessä viime kesänä.

Vetements teki velourista myös hanskat ja hameen.

Myös Vetements lätkäisi Juicy-logon housujen takamukseen.

Vetements suunnitteli myös mustan kokoasun velourista.

Tuoreimmat

Luitko jo nämä?