Hiukset, huulet ja kynnet kuntoon – kauneustoimittajan 6 suosikkituotetta - Tyyli - Ilta-Sanomat

Hiukset, huulet ja kynnet kuntoon – kauneustoimittajan 6 suosikkituotetta

MyStylen toimittaja listaa joka kuukausi kuusi kauneussuosikkiaan. Tällä kertaa puunataan kroppa huolella.

­

29.12.2016 15:53

Karvat kuriin

Veet lanseerasi uudenlaisen ladyshaverin, Beauty Stylerin, joka on kehitetty kehon herkkien osien ajeluun ja tarkkaan muotoiluun. Sähkökäyttöisellä trimmerillä saa siis ajeltua näppärästi bikinialueen ja kainalot mutta muotoiltua myös esimerkiksi kulmakarvat.

Laitteen mukana tulee kaksi erilaista terää ja monta erimittaisen lopputuloksen jättävää vaihtopäätä, joten kulmat saa muotoiltua nyppimisen sijaan ajelemalla, ja liian pitkiksi kasvaneet kulmakarvat saa halutessaan tasoitettua vaikka yhdellä trimmerinvedolla.

Karvoistaan tarkalle minikokoinen laite on loistohankinta – puolison parta- ja hiustrimmeriin tai kulmakarvoja aiemmin yksitellen tasoittaneisiin kynsisaksiin ei tarvitse tämän jälkeen enää koskea.

Veet Sensitive Precision Beauty Styler 29,90 €, hyvin varustelluista marketeista ja tavarataloista.­

Helppoa föönausta

Tangle Teezer ei olekaan enää pelkkä takkuharja – jo ikonisen aseman vakiinnuttanut merkki lanseerasi tänä syksynä kaksi erikokoista pyöröharjaa, joilla föönaus onnistuu aloittelijaltakin.

Tangle Teezerin pyöröharjalla hiukset föönataan märkinä heti pesun jälkeen. Harjaa ei tarvitse kiskoa tai pyöritellä eikä sitä saa jäämään hiuksiin jumiin, vaikka yrittäisi. Harja nostaa hiusta tyvestä saakka ja jättää luonnonkiharat ja karheatkin hiukset suoriksi ja sileiksi. Jos tapanasi on föönata hiuksia, tästä harjasta tulee nopeasti paras kaverisi.

Tangle Teezer Round Tool pieni harja 24,90 € ja suuri harja 26,90 €, hyvinvarustellut kampaamot, Stockmann, Sokos ja beautypopup.fi. Pieni harja on tarkoitettu lyhyistä puolipitkille hiuksille ja suuri harja puolipitkistä pitkille hiuksille.­

Lisähiusta pullosta

Wella SP Liquid Hair ei ole tuore tuote mutta kokeilussa ensimmäistä kertaa. Pullo sisältää nestemäistä keratiinia, ja se lupaa korjata vahvuutensa menettäneen hiuksen paikkaamalla sen rakennetta – nimensä mukaisesti nestemäisellä hiuksella.

Ihmepullo lunastaa lupauksensa täydellisesti. Liuos levitetään pestyihin pyyhekuiviin hiuksiin, ja sen jälkeen hiuksia föönataan viisi minuuttia. Lämpö kovettaa keratiinin hiuksiin. Lopuksi hiuksia huuhdellaan parikymmentä sekuntia, jotta ylimääräinen tuote huuhtoutuu pois. Kuivat ja helposti katkeilevat, luonnonkiharaisen pörröiset hiukset tuntuivat heti terveemmiltä ja vahvemmilta ja näyttävät kiiltäviltä ja hyväkuntoisilta. Tämä pullo ei liikahda kylpyhuoneestani enää mihinkään!

Wella SP Liquid Hair -tehohoitoseerumi noin 35–45 € ostopaikasta riippuen, mm. Wella-kampaamot, Sokos, villikihara.fi ja lookfantastic.com.­

Kynsinauhat pehmeiksi kynillä

Hiusten ja karvojen jälkeen on kynsien vuoro. Kynnet tulee useimmiten pidettyä siisteinä, mutta kynsinauhat jäävät helposti vähemmälle huomiolle. Weledan kynsikynillä sekä kynnet että kynsinauhat pysyvät kunnossa.

Kynsienhoitokynä sisältää uudistavaa granaattiomenansiemenöljyä, karitevoita ja suojaavaa mehiläisvahaa. Sitä suditaan kynsille ja kynsinauhoille, jonka jälkeen ne hierotaan hellästi. Kynsinauhakynällä puolestaan pehmitetään ja poistetaan ylimääräinen kynsinauha ja työnnetään kynsinauhoja varovasti taaksepäin. Kynsinauhakynän kärki on kostea ja sisältää esimerkiksi granaattiomenan siemenöljyä ja kehäkukkaa, joten se on paljon hellävaraisempi kuin perinteinen appelsiinipuutikku.

Weledan kynsinauhakynä 13,90 € ja kynsienhoitokynä 13,90 €, mm. Stockmann, Sokos ja luontaistuotekaupat.­

Happea kynsille

Jatkuvasti kynsilakkaa käyttävänä kynsien terveyttä ja hyvinvointia tulee pohdittua. Perinteinen kynsilakka ei anna kynnen hengittää ja levätä, joten Orlyn lokakuussa Suomeen saapunut uutuus, hengittävä Breathable-lakka, on kynsilakkafanaatikon unelma.

Uutuuslakka päästää ilman ja kosteuden imeytymään kynteen lakkakerroksen läpi. Teknologia sai ideansa hengittävistä piilolinsseistä. Breathable-lakat sisältävät arganöljyä ja B5- ja C-vitamiineja, joten se parantaa kynsien vaurioita ja edistää kynsien kasvua. Kuiviin, lohkeileviin ja liuskoittuviin tai vaikkapa rakennekynsien käytön jäljiltä lepääviin kynsiin hengittävä lakka sopii loistavasti. Jopa hieman yllättäen se myös pysyy kynnessä aivan yhtä hyvin kuin tavallinen kynsilakka ja näyttää kynnellä kauniilta.

Breathable Treatment + Color -kynsilakoissa on 18 eri värisävyä ja väritön, tarvitteassa alus- ja päällyslakkana toimiva Treatment + Shine -lakka. 19,80 €, Stockmann-tavarataloista ja Miss Lisin verkkokaupasta misslis.fi.­

Kuivat huulet kauniiksi

GlamGlow on tunnettu luksuskasvonaamioistaan, mutta myös sen huultenkuorintavoide ansaitsee maininnan. Hopeisen pallon sisältä paljastuvassa rakeisessa kuorintavoiteessa on Karibian ruokosokeria, Havaijin merisuolaa ja Hibiskuksen kukkajauhetta. Huulet eivät voisi tuntua kuorinnan jälkeen enää pehmeämmiltä – jopa superkuivat ja pahasti kuoriutuvat huulet sai hoidettua tämän purkin turvin kuntoon.

GlamGlow Poutmud Fizzy Lip Exfoliant Treatment -huulenkuorinta 24,90 €, mm. Sokos.­

Luetuimmat

Tuoreimmat Me Naiset